Tömegnöveléshez ez jó összeállítás?
2éve edzem hobbi szinten kajám eddig is rendbe volt nagyjából de most van rá pénzem/időm hogy 100% rendbe legyen!
Szóval kaja mellé ezekre gondoltam:
Scitec
Vitamin D3
Jumbo Pak
Amino Magic
Attack
Adipokill
Myomax Gain
scitec volumass 35 professional
scitec 100% creatin monohydrate
Mega A-Z vitamin
én ezt szedtem 1 hónap alatt +10 kg izom persze kemény edzés és válogatott étrend én ezt ajánlom :D
volumass 35 professional
100% creatin monohydrate
mega A-Z vitamin
én ezt ajánlom nekem bevállt +10 kg izom 1 hónap alatt persze kemény edzés és változatos étrend mellett
attila2791
1 hónap alatt 10kiló izom mi?
hát persze
az ne zavarjon hogy az még koxal sem lehetséges
elhiszem hogy haverod felszedett 6kiló vizet az egyáltalán nem hihetetlen.
a gond ott kezdődik hogy te azt hiszed hogy 1hónap alatt 10kiló izmot pakoltál fel naturban.
az már nagy jó eredménynek számít ha 1kiló izom felmegy 1 hónap alatt.
te ennek a 10x-ese mennyiséget állítod.
nyugodj meg hogy abból a 10kilóból nem sok izom van,főként zsír,ha meg most kezdted akkor víz is.
Attila most már becsukhatod a mesekönyvet. Óriási hülyeségeket írsz.
1 hónap alatt tiszta izomban naturálban 1 kiló lehetséges, 10 kiló IZOM koxal sem!!
Semmit nem értesz hozzá. Én viszont 26 éve edzek, úgyhogy nekünk nem kell a kamu duma.
na most már húzzál attila a büdös fa szba,eddig türelmes voltam de amilyen amatőr vagy már idegesítő.
na meg az is hogy dirtboynak bemersz így szólni.
látszik hogy új vagy még itt,nem tudod kivel kezdtél ki te nyomorult.
olvass utána hogy havi hány kiló izom felszedése lehetséges utána pofázzál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!