Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Jó ez az étrend tömegnöveléshez?

Jó ez az étrend tömegnöveléshez?

Figyelt kérdés
reggel megeszek egy zabpelyhes müzlit kb 100g-t tejjel, aztán suliba sajnos 2-3 sima szendvicset eszek ami nem jó semmire ilyen téren, utána 3 kor bekajálok edzés elött valami húst krumplival vagy rízzsel, ez úgy 200-250g, edzek, edzés után megiszok egy turmixot amibe 90g ch és 32 fehérje van, rá 2 órára eszek egy 200g rántottát zöldséggel, utána este 10 körül még eszek egykis edzés elötti maradék húst körettel. kb így néz ki minden nap az étrendem. ahogy számoltam ez 100-130g fehérjére jön ki általában, 66 kiló vagyok. 19F

2012. máj. 26. 13:39
 1/6 anonim ***** válasza:

Sajnos ez nemjó, sok helyen hibázik a dolog.

Először is reggelire sima zab kéne, és nem tejjel, hanem proteinnel kellene leönteni, a tej az nagyon rossz fehérjeforrás.

A szendvics tényleg nem jó, ha meg tudod oldani, hordd be a suliba a kaját kajásdobozban, anno én is úgy csináltam. Ez a jó, nem a szendvics.

Oké az edzés előtti kaja, viszont edzés után kellene egy gyors szénhidrát+fehérje turmix.

Este tízkor meg már ne egyél szénhidrátot, hanem egyél túrót, mivel kazeint tartalmaz, (lassú felszívódású fehérje), és ellátja estére tápanyaggal az izmaidat.

Multivitamin is kellene, minimum egy Multi Pro Pak, vagy Mega Daily One.

2012. máj. 26. 14:07
 2/6 anonim ***** válasza:

Annál mindenképpen jobb, mint ami az átlag eszik, de lehet rajta javítani. Reggel a tej helyett mehetne protein turmix( vízzel ) a NATÚR zabpehelyhez. Utána szendvicsnek natúr csirkemelles tk kenyérből.

Este pedig 150g sovány túró lefekvés előtt, hogy legyen hosszan felszívódó fehérje éjszakára. De ezek csak jótanácsok, ha megfogadod, akkor ok, ha nem, akkor sincs nagy gond a kajáddal.:)

2012. máj. 26. 14:12
 3/6 clint ***** válasza:
a rántotta pedig vagy tojásfehérjéből van, vagy ne is számoljuk bele a fehérjét.
2012. máj. 26. 14:48
 4/6 A kérdező kommentje:
beleírtam, hogy edzés után iszok gyorsfelszívódású turmixot ami az én kilómhoz pont elég, multivitamint is szedek. viszont a natúr zabpelyhet nem tudom elképzelni melyik ember bírja megenni egyszerűen a hányinger rám jön ha megérzem azt a csöves ízt. ezért ilyen nestlé vitalis müzlit tolok amibe van egy kis zabpehely is, amúgy enném fehérjeporral csak edzés után tudok inni mivel nincs annyi pénzem hogy minden nap többször fehérjeport igyak, mivel amibe nincs aceszulfám-k vagy aszpartám és még jó is az csak a zöld jumbo amiről én tudok, az meg elég drága és 3 hétre elég a 4 kilós ha napi 1 adagot iszok. értem akkor az esti étkezést felcserélem és beiktatok egy olyan kazeintartalmú ételt. hát vinném a csirkemelles szendvicset csak nem engedhetem meg magamnak ezt minden nap 3 szendvicsbe szóval marad a "szemét"
2012. máj. 26. 18:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Ok, csak te kérdezted mi a véleményünk. Mi meg csak leírtuk, hogy lenne a jó. Nyilván ehhez több lóvé kell és nem mindenki teheti meg.
2012. máj. 26. 21:46
 6/6 A kérdező kommentje:
végülis igaz..oké:D
2012. máj. 27. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!