Ha természetes izomzatot akarok ( nem "felfújt" "kondiporosat") akkor elég az ha az edzés mellett szimplán egészségesen táplálkozok (vegyes táplálkozás)?
Figyelt kérdés
Tehát arra gondolok ,hogy ebben az esetben nincs ugye értelme egyéb kondiporokra vagy étrend kiegészítőkre költeni?2012. jún. 11. 14:29
41/66 anonim válasza:
"teszkó"szerintem te meg nyelvtanból nem vagy jó...kémiából 5-ös vagyok,úgyhogy befoghatod a pofád,és a tescoban nem láttam ilyen szart.
42/66 dirtboy válasza:
van a tescoban is auchanban nézz szét nyugodtan ha ott jársz
43/66 anonim válasza:
Akkor egyszer elviszlek, és megmutatom :DDDD Te kis zseni :D
44/66 dirtboy válasza:
én töriből 5-ös voltam mégsem tudtam sz art se róla,két évig sikerült eltitkolni a tanár előtt hogy semmit nem tudok és 5össel végeztem.
nálad is ez lehet kémiából.
45/66 anonim válasza:
akkor ügyes vagy,én csak simán 5-ös vagyok belőle,nem érdekel ez a szar
46/66 anonim válasza:
Na és hanyadik osztályban vagy ötös, mr. koprofília?
49/66 anonim válasza:
hát ha 8.-os vagyok akkor valószínű
50/66 dirtboy válasza:
egyáltalán nem,amikor én ballagtam voltak 13 évesek is sőt 15éves is az osztályban.
nem bukott senki mielőtt arra gondolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!