Ha természetes izomzatot akarok ( nem "felfújt" "kondiporosat") akkor elég az ha az edzés mellett szimplán egészségesen táplálkozok (vegyes táplálkozás)?
ezekre nincs feltétlen szükség az igaz, csak a bibi ott kezdődik hogy ezek nélkül nem igazán szokott meglenni a kellő tápanyagbevitel az embereknek.
soknak még ezekkel együtt sincs meg.
egyébként edzés után jobb mint a szilád kaja de ennyi.
testsúlyod mennyi?
Menny el edzeni és akár szedsz tápkiegészítőt akár nem, ha normálisan eszel fejlődni fogsz( ha szarul eszel akkor is fogsz*)..minden izommunka megerősít. Ezt mér kell magyarázni?
*Igen lehetséges...1-2 munkás ember erejét kell megnézni aki csak úgy zabálja a kolbászt, szalonnát, kenyeret, zsíros meg stb nem egészséges kajákat.
ma 06:44
ha hó
halihó
van ott a fejben valami?
nem gyanús hogy nem izom erőről van szó hanem az izom méretéről.
dobhatnál egy képet magadról,gondolom te szalonna meg kolbászon élsz.
Nincs értelme ,hogy képet linkeljek magamról mert teljesen átlagos testalkatú vagyok. Az edzést pedig most fogom nemsokára elkezdeni. Tehát még nincs mit rajtam nézni.
Amire ki akarok térni az az ,hogy nem lehetséges ,hogy nincs szoros összefüggés az izom ereje és tömege közt. Tehát ilyen mint ,hogy kétszer nagyobb izomtömeg kétszer nagyobb erő. Ugyan is én tapasztaltam többször ,hogy akik természetes módon edzik az izmaikat (semmi étrend kiegészítő, meg kondigép helyett téglapakolás vagy ásás vagy hasonló paraszti munkák) azoknak a kissebb tömegű izmukba nagyobb energia van mint az aki kondizik meg étrend kiegészítőket szed. Pl. volt nálunk a helyi kocsmában egy szkanderverseny és egy kígyúrt csávó szkanderozott egy nála sokkal vékonyabb karú de az egyéb munkáktól szálkás testalkatú olvasztárral (vasöntő) és símán lenyomta a kigyúrt csávót pedig azon kb.30 kg-al több izom volt.
Tehát arra akarok kilyukadni ,hogy nem lehet esetleg az ,hogy nem csak az izom tömege számít hanem a minősége is?
Pl. ilyenre gondolok mint ,hogy hiába vagy te nálam nehezebb meg kigyúrtabb ,hogyha az én kétszer vékonyabb karomba a NATURALISTA edzéstől és táplálkozástól 4-szer nagyobb erő van mint a tiedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!