Nőknek milyen táplálékkiegészítőt ajánlotok?
Figyelt kérdés
Elég sokat sportolok,újabban kondizok is.Elég vékony vagyok és szeretnék egy kicsit izmosodni. 158 cm vagyok,ehhez 47 kg,de 52-53 kg fölé nem szeretnék menni.Nehezen hízó fajta vagyok.
Mit szedjek?Vagy ne szedjek semmit és kajával is el tudom ezt érni?Gondolom nőknek más táp.kiegészítő kell,mint férfiaknak.De még tényleg nem vagyok jártas a témában.
2012. jún. 9. 20:14
1/3 anonim válasza:
Nem kell más kiegészítő, mint egy férfinak. Multivitamin fontos lenne, pl. Mega daily one, Vitabolic.
Edzés utánra pedig egy jó tejsavó protein + ha izomtömegnövelés a cél, akkor még dextróz vagy vitargo (vagy supercarb fast, carbo x)
Gyors szénhidrát csak edzés után kell a proteinhez.
Reggel a protein mehet a zabpehelyhez.
Tömegnövelő étrended legyen.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi!
2012. jún. 9. 20:22
3/3 anonim válasza:
Szívesen, ezt még olvasd el. Alul van tovább gomb is: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!