Milyen táplálékkiegészítőt ajánlotok?
Rendszeres edzés és futás mellett akár tápkieg nélkül is fogyhatsz. Étrend kérdése az egész.
Egy vödör fehérjét mondjuk beszerezhetsz, az mindig jól jön. (reggeli zabpehelyhez, edzés után, esti túróhoz ízesítésnek etc...)
hát igen ezt irni is akartam hogy lehetőlewga a diétát hanyagolnám... azt viszont tartom hogy fele adagokat eszek mindenből.. és ogyekszem zöldségeket és tejterméketket magamba juttatni.
Konkrétan ehhez a célhoz milyen port ajánlotok? márka, fajta stb
tejterméket nem kellene erőltetni
szálkásító diéta kell ha akarod ha nem
edzés utánra tejsavót ajánlok pl.vpx syngex jó lesz
Tejet hagyjad, tegyél helyette proteint+vizet a müzlihez, de inkább zabpehely legyen.
Tejben sok a tejcukor és tejzsír, nem kell az neked.:)
értem:)
most ezeket néztem, az utolsó 2 tetszik igazán, bár ha van vmi jobb ötlet hogy erről az oldalról mi kell nekem akkor szivesen várom a véleményeket!
nem kell neked termogén zsírégető meg társai.
szálkásító étrend nélkül az sem fog érni semmit.
legyen szálkásító étrended,heti 3-4x aerobozz és kis segítség képen vehetsz l-karnitint.
az elég lesz.
erre liquid carni-x 100 000ret ajánlom.
Ugyan mondd már meg, hogy mi a különbség egy diéta és a "nem eszem csak fél adagokat" között... :D
Ha már diétázol akkor csináld normálisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!