Milyen saját testsúlyos edzéseket ajánlotok?
Figyelt kérdés
Nem arról van szó, hogy lusta vagyok elmenni konditerembe vagy hasonló, hanem szerintem halál unalmas súlyokat emelgetni és hatásosabbnak is tűnik nekem, ha a saját testsúlyommal edzek. Nem akarok felfújt lenni úgymond, nem azt akarom, hogy 2méter átmerőjű bicepszem legyen, hanem az, hogy fekvenyomáson kívül is tudjam használni valamire (az én esetemben falmászásra).
Van egy rudam, amin lehet húzockodni, oszt ennyi.
2012. ápr. 18. 23:25
1/4 HurkaGyurka666 válasza:
Nézz utána----> fegyencedzés.
2/4 anonim válasza:
Az ab rúd minden, amire szükséged van. Fegyencedzés és A meztelen harcos. Ezekben minden megvan, amit a saját testsúlyos edzésről tudnod kell.
3/4 anonim válasza:
Még szerencse, hogy így gondolod, mert képzeld egyszer lementem a konditerembe, véletlenül hozzáértem egy súlyhoz, és nemhogy 2, hanem rögtön 6(!) méter átmérőjű lett a bicepszem! Az unalomtól rögtön el is aludtam, és beleestem egy kiálló szögbe, amitől kidurrantam, nem be, és kiderült, hogy csak levegő volt benne. Azóta nagyon szomorú vagyok.
4/4 anonim válasza:
Kedves Válaszoló, megértem, hogy kibújt belőled a szarkazmus, de azt be kell látnod, hogy falmászásra teljesen egyértelműen csakis saját testsúlyos edzés az, ami funkcionális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!