Ha csak kb közepes mennyiségű úszógumim van és elkezdek járni hetente 3 szor konditerembe mennyi idő alatt lesz kockahasam vagy legalábbis látványos változás? 23/L
Ha kockahasat akarsz, akkor a többi 85239ö12531253615313513512132*10^23 db ilyen kérdésből megtudhatod, hogy ahhoz diétázni is kell. Azt is megtudhatod, hogy a diéta alatt nem nagyon szokott menni izomnövelés. Pláne naturálban. Pláne nőként. De kezdőként előfordulhat korlátozott mértékben egy picit. Viszont ha sosem edzettél, és elkezdesz diétázni _szerintem_ nem lesz kockahasad, mivel nem izmos annyira, hogy látszódjon. Oké, hogy a mozgásizomzat kockás, de elég megnézni az anorex modelleket, csak lapos a hasuk, tehát még nekik sem látszanak ki a kockák- A sportolók edzenek hasra is, azért látszik jobban.
Konklúzió: ez bonyolult :D Szerintem ne a kockahas legen az elsődleges, hanem az izomnövelés. Az meg egy pár hónap alatt jól látszódhat, ha normálisan kajálsz mellé.
Én nem a gépeket ajánlanám figyelmedbe hanem a Fegyencedzés című könyvet
Ez a könyv arról szól hogyan lehet irdatlan izmos teste az embernek mindenféle gépek vagy akármi +gyógyszer nélkül
Tényleg nagyon jó könyv és ezért ajánlom mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!