Tudnátok extrém szálkásító edzéstervet és diétát írni?
van szálkásító edzés is, ami ugyanolyan mint a tömegnövelő, csak van heti legalább 3-4 aerob edzés is.
Az étrendet az első válaszoló jól leírta, olyat tennék még hozzá, hogy 2-3óránként kell enni és kb 2 óra után már nem kell CH csak hús és zöldség
Na hagy tisztázzak valamit. Azt hogy nincs szálkásító edzés azt a súlyzósra értettem, mivel szálkásításnál is nagy súlyokkal dolgozunk. Sokan tévedésből leviszik a súlyokat és próbálnak kis súllyal rengeteg ismétlésszámmal operálni, de ezzel pont nem segítik elő a zsírleadást, mert kevesebb energiát használ fel a szervezet, ráadásul a megszerzett izom is leépül. Erre értettem ,hogy nincs, szó sem volt aerobról. Az nyilvánvaló, hogy kell hozzá, de úgy látszik, hogy csak kötözködni szeretnél.
Az is tévedés, hogy nem kell délután ch. A napi bevitel számít, nem az, hogy délelőtt vidd be. Edzés utáni időszakban így is kell szénhidrát, csak nem dextróz, én pl megoldom pár szelet pufirizzsel, de valamennyire vissza kell tölteni a tápanyagot. Mondjuk megy glutamin is. De el kell osztani a ch-t, nincs ilyen törvény, hogy délután semmi. Már milliószor diétáztam a 26 év testépítés alatt, tudom mit beszélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!