Heti 5x1 óra "futás" (kb:8-10km) és normálisabb étkezéssel 6 hét alatt 6-7kg fogyás reális cél lehet? 40éves 175cm 99kg ff vagyok
Figyelt kérdés
fu2012. máj. 30. 05:35
1/13 anonim válasza:
Heti 0,5-1kg a normális fogyási ütem. Ennél gyorsabb fogyásnál tuti az izomvesztés. Magas fehérjebevitelű szálkásító diéta kell.
2/13 anonim válasza:
Szerintem az kicsit sok lesz. Ha eléggé megszorítod az étkezést, akkor lehetséges. De arra ne számíts, hogy az 6-7 kg izom lesz. Az izomvesztés garantált! Szóval sztem nem tanácsos ilyen rövid idő alatt ennyit fogyni. Az izom túl értékes, hogy így pazaroljuk.
3/13 A kérdező kommentje:
nem célom ,hogy izmos legyek csak ne seggemen szedjem a levegőt:)
2012. máj. 30. 08:39
4/13 Smartguy86 válasza:
Pedig jobb lenne, ha az lenne a célod, mivel az izom a legjobb fogyasztó szer. Izomfejlődés nélkül nem tudod garantálni, hogy később ne szedd vissza a leadott felesleget. Valamennyit muszáj izmosodni, sőt férfiként kell! Javaslom, hogy a futásokat egészítsd ki súlyzós edzéssel minden másnap. A normálisabb étkezés mit takar?
5/13 anonim válasza:
Nem tudom mit takar nálad a "normálisabb étkezés", mert attól sok minden függ.
Minimális szénhidrát (max 50 g, csak zöldségekből!), elegendő fehérje (180 g) és akkor nem izmot veszítesz. A grammokat a paramétereidhez igazodva adtam meg.
Az első héten sok vizet veszíthetsz, ez akár 4 kilót is jelenthet, 6 hét alatt lehet 6-7 kiló, de ez a tempó nem tartható hosszabb távon, nekem 4 hónap alatt sikerült 15 kg.
Az is igaz, hogy jobb lenne felváltva futás-erőedzés, az eredmény sokkal látványosabb és motiválóbb lesz.
Továbbá: a 6. hét után is folytasd a szénhidrátszegényt táplálkozást és a sportot is legalább napi fél órában, különben visszaszeded amit leadtál.
6/13 anonim válasza:
A fehérjét (sem) jól adtad meg. Szálkásító diétában LEGALÁBB 3g*testtömegkg legyen. Így egy 100kg-os embernek 300g fehérje simán kell. Én nem vagyok ennyi, de 300g fehérje alatt sok izmot is vesztek, pedig a szénhidrátbevitelem is 150g. Így is jön simám a heti 1kg lefelé. A 2-2,5g*testtömeg kg fehérje csak tömegnövelésnél elegendő éppen, mert akkor ugye a ch az 5-6g*testtömegkg.
7/13 anonim válasza:
Montez: A fogyás a fő célja, nem a szálkásítás, ahhoz meg elég ez a fehérje, izmot így sem nagyon veszít.
8/13 anonim válasza:
De veszít, ez sajnos tapasztalat, de bármelyik testépítő honlapot ha megnézed 3g*ttkg van írva. Na de nekem mindegy, csak jótanács volt, nem muszáj hinni nekem.:)
9/13 anonim válasza:
Végül is ártani nem árt a több fehérje sem. Semmi kifogásom ellene, csak akkor kevesebb kalória marad a zsíroknak, így meg elég száraz, élvezhetetlen az étrend, és nekem ez is szempont, mert nem csak 6 hétig, vagy 6 hónapig akarom csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!