Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy kell futni?

Hogy kell futni?

Figyelt kérdés

A kis szivem erősítése lenne a cél, illetve a ma méltán divatos fogyási láz kiszolgálása. Nem nagyon futottam eddig de elég sokáig sportottam.

Ezt a programot találtam így hirtelen, jó ez? Olyan kevéskének tűnik.

[link]

2012. máj. 15. 17:52
 1/4 anonim válasza:

én úgy kezdtem hogy vettem egy bérletet konditeremben (én ott jobban szeretek futni mert nincsenek zavaro tényezők(pl: bogarak, nem sut a nap a szemembe, nem rossza "járda" stb)

és mindennap elmentem és futok, persze egy héten egyszer-kétszer kell pihenőnapot tartani.

Először 1,5 percet sikerült futnom. Ami elég kevés de mint irtam sokat gyakorolta, mindig probaltam annyit futni amennyit csak tudok és egy honap után sikerult 25 percet futnom egyszerre. Szerintem igy érdemes egy ideig emelni az idot aztán utána a sebességet;)

2012. máj. 15. 18:21
 2/4 A kérdező kommentje:
Futottam kondi teremben én is nekem jobban be jönb a szabad tér meg a liget melletr lakom, kevésbé figyelek arra hogy meghalok:D Hányason kezdtél futni?
2012. máj. 15. 20:48
 3/4 anonim válasza:

7.1 en még mindig ilyen 7.1 7.2 sebességen futok, most még az időmet próbálom feljavítani olyan 30 percre. aztán majd megemelem a sebességem 7.4/5 re, sztem az a lényeg hogy fokozatosan emeld és hogy legyen pihenőnap

amit még nem írtam az az hogy futás előtt(és csakis így birok ennyit futni) mindig 13-15 percet megyek 5.5ös sebességgel olyan 9-10%-os emelkedőn a futópadon:)). ez nekem jó bemelegítés, próbáltam már úgy hogy nem gyalogolok ennyit, úgy viszont alig tudtam lefutni a minimális 10 percemet is..Ja mert kitűztem magamnak hogyha elmegyek edzeni akkor minimum 10 percet futok:)

2012. máj. 16. 10:36
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen, arról olvastam, hogy a bemelegítő séta fontos. Oké, akkor nem agódom, hogy túl lassan nyomom vagy ijesmi.:) köszi a választ.
2012. máj. 22. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!