Ha csuklósúllyal futok, ugrókötelezek, attól vékonyodhat a karom vagy csak erősödhet (vastagodhat/izmosodhat)?
Csak mondom: a csuklósúly kézsúly néven is ismert. :)
Nézd. Direkt gyökérkedni nem szoktam - magam részéről. De azért aki sportol, az ne legyen már mimóza. Az ilyen típusú kérdésekre válaszolók zöme edzőterem vagy küzdősport edzés látogatója. Ők meg nem épp feltétlen simulékony modorukról híresek. DE! Azt gondolom, hogy az élet minden téren igen nehéz és mindenkire ráfér némi acélosság - mégha eleinte ilyen válaszok formájában is szembesül vele.
Akárhogy is fogod csinálni: jó edzést! :)
Csak tájékoztatásul közlöm, hogy egy másik kérdésnél inegis írták a használatát futáshoz.
"igen ugyanolyan jó, de futáshoz aerobikhoz ajánlják mert ott nem kell fogni a súlyt csak rá van csatolva a karra, így nem esik le!"
Engem is érdekel ez a kérdés, de szerintem mindenkinek más jön be. Nincs két ember, aki egyforma lenne.
Én is osztom a véleményt, hogy a csuklósúly, sőt ha bokasúllyal együtt mozog az ember, mondjuk fut, akkor szerintem nagyon hasznos tud lenni, mert valóban az plusz teher, amivel az izmoknak dolgozni kell. És természetesen nem 1 kilósról beszélünk, hanem mondjuk 2,3 kiló, abból 4 = 9,2 kg. Na ezzel fusson valaki + sarokemelés, térdemelés, "ökölcsapások" a levegőben, ugrókötél. Azt ne mondja valaki, hogy nem használ, mert lemegyek hídba!
De persze, nem akarok senkivel se vitába szállni, főleg nem a tapasztaltakkal, én csak elmondtam a teljesen reális véleményemet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!