Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha csuklósúllyal futok,...

Ha csuklósúllyal futok, ugrókötelezek, attól vékonyodhat a karom vagy csak erősödhet (vastagodhat/izmosodhat)?

Figyelt kérdés
Amúgy nem vagyok túlsúlyos, csak vékonyabbat szeretnék, mert mostani vhogy nem arányos a testemhez.
2012. ápr. 13. 23:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Csak mondom: a csuklósúly kézsúly néven is ismert. :)

Nézd. Direkt gyökérkedni nem szoktam - magam részéről. De azért aki sportol, az ne legyen már mimóza. Az ilyen típusú kérdésekre válaszolók zöme edzőterem vagy küzdősport edzés látogatója. Ők meg nem épp feltétlen simulékony modorukról híresek. DE! Azt gondolom, hogy az élet minden téren igen nehéz és mindenkire ráfér némi acélosság - mégha eleinte ilyen válaszok formájában is szembesül vele.

Akárhogy is fogod csinálni: jó edzést! :)

2012. ápr. 15. 21:18
 12/15 anonim ***** válasza:
Pedig én még simulékony is voltam, de nem használt sajnos. Na mindegy, én azt mondom, hogy ne kérdezd meg máskor, ha te tudod a tuti választ vagy írd ki, hogy miket válaszolhatunk. Akkor majd azt fogom írni és nem a szerintem hasznos tanácsaimat.:)
2012. ápr. 15. 21:25
 13/15 anonim válasza:

Csak tájékoztatásul közlöm, hogy egy másik kérdésnél inegis írták a használatát futáshoz.

"igen ugyanolyan jó, de futáshoz aerobikhoz ajánlják mert ott nem kell fogni a súlyt csak rá van csatolva a karra, így nem esik le!"

Engem is érdekel ez a kérdés, de szerintem mindenkinek más jön be. Nincs két ember, aki egyforma lenne.

Én is osztom a véleményt, hogy a csuklósúly, sőt ha bokasúllyal együtt mozog az ember, mondjuk fut, akkor szerintem nagyon hasznos tud lenni, mert valóban az plusz teher, amivel az izmoknak dolgozni kell. És természetesen nem 1 kilósról beszélünk, hanem mondjuk 2,3 kiló, abból 4 = 9,2 kg. Na ezzel fusson valaki + sarokemelés, térdemelés, "ökölcsapások" a levegőben, ugrókötél. Azt ne mondja valaki, hogy nem használ, mert lemegyek hídba!

De persze, nem akarok senkivel se vitába szállni, főleg nem a tapasztaltakkal, én csak elmondtam a teljesen reális véleményemet. :)

2012. nov. 20. 19:15
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Pedig én vitatkozni fogok. Súllyal futni baromság, mert teljesen elrontod vele a mozgási formádat, amivel rövid úton tönkre teszed az ízületeket.
2012. nov. 20. 19:18
 15/15 anonim válasza:
Montez - Hiszek neked. Ha ezt te tudod, akkor ennyi. Káros és kész.
2012. nov. 21. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!