Ha csuklósúllyal futok, ugrókötelezek, attól vékonyodhat a karom vagy csak erősödhet (vastagodhat/izmosodhat)?
Egyikhez sem használ a csuklósúly, nem fog tőle sem jobban vékonyodni, sem erősödni a karod.
Az jó megoldás, hogy futsz és ugrókötelezel, ha szálkásító diéta is van mellé, akkor fogyni fogsz zsírból.
Csak a karodról nem tudsz fogyni, mivel nincs helyi zsírégetés, nem tudod irányítani, hogy honnan menjen le zsír.:)
Bocsi, nem neked írtam. De ahányszor olvasok ebben a kategóriában, az átlagemberek mindig úgy le vannak oltva ráadásul olyan stílusban, hogy csak nézek. Azért, mert mi nem vagyunk képben ebben a témában (ezért kérdezünk), nem értem miért kell így válaszolni. Meg már unom, hogy van aki csomó mindent ír, hogy ezt meg azt meg amazt csinálja, de vhogy mindig jön egy okoskodó aki írja, hogy "ha nem csinálod még ezt, meg így, meg diéta, szálkásítás akkor nem ér semmit". És ezt egyszerűen nem tudom megérteni, hogy ha eleve többet mozgunk, mint amennyit amúgy csinálnánk, akkor hogy ne érne vmit? Én is csak futni járok, meg nem eszek össze-vissza, és mégis van eredménye. Az ilyen válaszokkal csak elveszik az ember kedvét a mozgástól meg hogy tegyenek vmit.
Még mindig nem értem, hogyha eleve plusz súlyt teszek magamra, akkor mégis csak jobban terhelem magamat, nem? Persze látványos változást naná, hogy nem fogok elérni, de most olyan mintha azt írnátok, hogy feleslegesen csinálom, pedig nem az! Nem bodybuilder versenyre készülök.
Persze, hogy nem versenyre készülsz, de gondolj bele, hogy egy kb 1kilós súly mitől vékonyíthatná le a karod, hiszen attól nem használná fel csak pár kalóriával többet. Erősítésre pedig szintén nem elég ez a pici súly.
De megint ott tartunk, hogy nem hiszel a válaszolóknak.:)
A stílusodból ítélve elég fiatal lehetsz - és mint ilyen korú embereken általában, könnyen és viszonylag gyorsan látható a változás. És mielőtt azzal jössz, hogy jönnek az okoskodók "ezzel-azzal-amazzal" pluszban (amit megintcsak nem értek, Neked miért fáj, ha kiegészítenek), vedd figyelembe azt is, hogy vannak tőled eltérő típusú emberek, akiknek véres verejtékkel meg kell küzdeniük minden egyes centiért vagy kilóért. Na. Őket például egy szedett-vedett válasz okán kialakult kudarc egy életre eltántoríthat attól, hogy küzdjenek az egészségesebb életmódért.
És hogy én is egy szemétláda okoskodó legyek: máskor használd a keresőt, mielőtt kérdezel, számtalanszor le van írva, hogy a csuklósúly ilyen formában baromság.
Minden kérdést elolvastam, ami a csuklósúlyhoz kacsolódik, mert tudom használni a keresőt.
Sokakat meg némely válasz tántorít el még magától a próbálkozástól is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!