Ekkora súlyfeleslegnél ajánlott a futás?
180 centi vagyok és ehhez 100 kiló, lány vagyok és szeretnék fogyni, azonban nem tudom, hogy egy ekkora súlyfeleslegnél mennyire ajánlott a futás? Milyen más gyakorlatokat ajánlotok?
A kerékpár és az úszás sajnos nem fér most így év közben bele!:(
22/N
Milyen hülyeség ez már? Én is 135kilosan kezdtem ma 106ot mutat a mérleg. Vegyél fel egy cipót és mozogj. Ne egyél pékárut helyette zöldséget és akkor meglesz a fogyás- Teljes életmod váltással jár. Nagyon nehéz ,de meg lehet csinálni. Fután néznek majd az emberek ,hogy 4 lépés futás után 1 perc séta jön, te meg izzadsz mint egy ló.
Hidd el nekem én már megmásztam ezt a hegyet, aki 70kilosan fut el sem hiszi milyen munka addig eljutni,hogy kocogj 1 percig folyamatosan. Én igen!
Sok sikert, ne izgulj!
Legjobb lenne találj egy társat aki szintén fogyni akar. Egymást húzzátok és ketten tapasztaltok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!