Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szertornázni szeretnék de a...

Szertornázni szeretnék de a hasamon van némi felesleg és máshol is segítettek?

Figyelt kérdés

Sziasztok ! Én egy 15 éves Fiú vagyok . 162 cm és 50 kg.

A hasamon Van némi felesleg és nem látszik rajta hogy izmos. Az étrendemet szeretném belőni de nem csak zsírt égetni szeretnék hanem kicsig szálkásodni, erősödni is. Valamilyen szinten szerintem ez Össze egyeztethető. Tehát mit ajánlotok ? Gyümölcsöket ehetek ? És ha igen akkor miket ? ( Nem akarok fehérjézni és kondiba se járni ) Itthoni keretek között.

2012. jan. 20. 21:48
1 2 3 4
 31/35 dirtboy ***** válasza:

a power peid egy kevert protein,kevés tejsavó,főként szója,és kevés kazein is van benne.

sokkal rosszabb mint egy tejsavó,árán is látszik.

2012. jan. 20. 23:12
 32/35 A kérdező kommentje:
http://www.youtube.com/watch?v=ZOPebhaEB80 Ez az edzés kezdésnek 1-2 hónapig megfelelne hogy szokjam ? vagy hasonló ? Vagyis nem teljesen ez hanem ebből néhány gyakorlat ?
2012. jan. 20. 23:16
 33/35 A kérdező kommentje:
Nagy Bocsánat nem azt akartam küldeni csak azt is néztem és azt másoltam ki .. Eredetileg ezt akartam : http://www.youtube.com/watch?v=rs1rqBtG4V8&feature=related
2012. jan. 20. 23:21
 34/35 dirtboy ***** válasza:
én azt javaslom hogy ott a fegyencedzés című könyv saját testsúlyos edzésre,vannak benne edzéstervek meg minden ami kell neked aztán letöltöd és azt csinálod.
2012. jan. 21. 00:00
 35/35 anonim ***** válasza:
Pedig kéne járni kondiba,mert ott vannak az erősítő edzések képzeld még a nőket is szokták vinni
2013. júl. 28. 14:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!