Szertornázni szeretnék de a hasamon van némi felesleg és máshol is segítettek?
Sziasztok ! Én egy 15 éves Fiú vagyok . 162 cm és 50 kg.
A hasamon Van némi felesleg és nem látszik rajta hogy izmos. Az étrendemet szeretném belőni de nem csak zsírt égetni szeretnék hanem kicsig szálkásodni, erősödni is. Valamilyen szinten szerintem ez Össze egyeztethető. Tehát mit ajánlotok ? Gyümölcsöket ehetek ? És ha igen akkor miket ? ( Nem akarok fehérjézni és kondiba se járni ) Itthoni keretek között.
vágom hoz mihez kell de ha nem adsz elég stimulust az izomnak nem fog fejlődni méretben ami ahhoz vezet hogy a súlyod sem fog nőni.
ilyen rövid idő alatt még kondi teremben is nagyon nehéz felszedni ennyi izmot,saját test súlyos edzéssel meg lehetetlen.
ha eredményt akaszt muszáj súlyokhoz nyúlni,a testépítők is azért edzenek nagy súllyal mert terhelés nélkül nincs fejlődés,a saját testsúly pedig nem elég nagy terhelés.
a fegyenc edzéssel erősödhetsz,könnyen dobálod majd magad,erős leszel, jó a szertornához de izom méretet nem tudja hatékonyan növelni.
na,nem is tudtam hogy úgy is árulják.
milyen árban volt?
persze hogy erősödhetsz,ne 1kilót vegyél mert az semmidig sem elég,ha van kes akkor pedig inkább tejsavó legyen ne kevert protein.
amit linkeltem elsőnek olvasd majd el.
Úgy jó.
dirtboy, igazából a nejem vette, de nem emlékszik mennyi volt. :) Amúgy fél kg a cucc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!