Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szertornázni szeretnék de a...

Szertornázni szeretnék de a hasamon van némi felesleg és máshol is segítettek?

Figyelt kérdés

Sziasztok ! Én egy 15 éves Fiú vagyok . 162 cm és 50 kg.

A hasamon Van némi felesleg és nem látszik rajta hogy izmos. Az étrendemet szeretném belőni de nem csak zsírt égetni szeretnék hanem kicsig szálkásodni, erősödni is. Valamilyen szinten szerintem ez Össze egyeztethető. Tehát mit ajánlotok ? Gyümölcsöket ehetek ? És ha igen akkor miket ? ( Nem akarok fehérjézni és kondiba se járni ) Itthoni keretek között.

2012. jan. 20. 21:48
1 2 3 4
 1/35 dirtboy ***** válasza:

jó gyerek mit akarsz te,már így is bőven nő súlyban vagy.

egy férfinak legalább a magasságának a második kettő számjegyével meg kéne egyeznie /kivéve a két méter felettieket/ az 62kilónak kéne lenned ha mér egyszer az erősebbik nemhez tartozol.

kockás hasra diéta a jó de azt nálad abszolút ellenzem,inkább tömegnövelő étrend kellene.

( Nem akarok fehérjézni és kondiba se járni )

ez jó pofa,csak kár hogy óriási tudatlanságra ad bizonyítékot.

sebaj,olvasással orvosolhatod a hibád.

az olvasást kezd mondjuk itt: [link]

2012. jan. 20. 22:09
 2/35 anonim ***** válasza:

Egy időben nem tudsz izmosodni és szálkásodni, mert ez két ellentétes energia igényű folyamat. Mivel csak 50 kg vagy én azt ajánlom, hogy szedjél fel tömegnövelő étrenddel kb 10 kg-ot, a hasizmok láthatóságával egyelőre ne foglalkozzál, majd utána szálkásításnál lediétázod. A fehérjézést nem értem, hiszen ha csirkét eszel az is fehérjézés:)

Otthon csinálj fegyencedzést, ha nem akarsz súlyzózni.

2012. jan. 20. 22:11
 3/35 A kérdező kommentje:
Akkor leirnád nekem pontosan hogy milyen gyakorlatokat csináljak ? stb..
2012. jan. 20. 22:12
 4/35 A kérdező kommentje:
Tegyükfel 1 hónap alatt elszedek 100 whey proteint . Rendesen kajálok mellete. De nembaj ha minden nap pl futok 10 percet ( erőteljsen ) ?
2012. jan. 20. 22:17
 5/35 anonim ***** válasza:
Fekvőtámaszok különböző formái, guggolás, lábemelés, falnál kézenállásból karhajlítás, hídtartások, tolódzkodás, de ha részletesen akarod , töltsd le ncore-ról.
2012. jan. 20. 22:18
 6/35 anonim ***** válasza:
Nem baj ha futsz annyit, de a kaja az legyen meg, neked 100 g fehérje és 250-300 g szénhidrát.
2012. jan. 20. 22:22
 7/35 A kérdező kommentje:
Egyébként azt nem lehetne hogy most ráállok a fehérjére és felszedek mondjuk Fél év alatt 5 kg száraz izmot ?
2012. jan. 20. 22:26
 8/35 A kérdező kommentje:
És közbe hasaznék is oda és beépül a fehérje... Aztán meg szeptemberbe úgyis tornázok azmeg elég edzés
2012. jan. 20. 22:27
 9/35 dirtboy ***** válasza:

fél év alatt 5kiló száraz izom?

mikor még fehérjézni sem kartál,akkor mégis hogy akarod már meg elérni fél év alatt az 5kiló száraz izmot?

2012. jan. 20. 22:28
 10/35 anonim ***** válasza:
Naturálban az is jó ha valaki 50-50%-ban szed fel izmot- zsírt.
2012. jan. 20. 22:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!