Ez az étrend jó tömegnöveléshez?
Figyelt kérdés
Reggel zabpehely tejjel, 10 kor 4 db Főt tojás, 12 csirkemell, rizs, brokkoli, 2-3 fele edzés, utána turmix (100% whey prof, dextróz, creatine (full force)) Fél 5-5 csirkemell, rizs, brokkoli, meg néha 7 körül konzerv hal meg pufi rizs, aztán 8 kor alvás.
Hetente 4 edzek (Hétfő-kedd-szerda-csütörtök)
60 kg vagyok, olyan átlagos testalkatú.
A hasamon van felesleg, szerintem bőven, azt csak diétával tudnám ledolgozni, meg edzéssel?
Mellemen, karomon még nem nagyon kerekednek az izmok ki, de gondolom majd idővel. (ha ezt az étrendet, edzést tartom, akkor lehet majd látni?)
Előre is köszönöm!
14F
2011. dec. 29. 20:44
11/12 A kérdező kommentje:
Okés, Köszi
2011. dec. 29. 22:11
12/12 anonim válasza:
kicsit off, de mérleget találsz bármelyik áruházban, vagy én pl vateráról vettem postával együtt 2500ért digitális, grammpontos mérleget, nem árt beszerezni egyet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!