Ez jó tömegnövelő összeállítás? 179cm,65kg vagyok. Azért vágnék bele, mert elég vékony vagyok, és ezen változtatnék.15/F
Edzésként: fekve nyomás 3x8, bicepsz állva 3x10, húzódzkodás 3x8, oldalemelés 3x8, vállból nyomás egykezessel 3x10, evezés 3x8, tárogatás 3x10 ,guggolás 3x10, hasprés 3x20. Hétfő, szeda, péntek edzésnap.
Étrend: Reggelire házi zabpehely, alma, dió, kecsketej. Ebéd a suliban menza. Délután rántott csirkemell, rizs, zöldborsó. Vacsorára teljes kiőrlésű kenyér 3-4 szelet, túró, sajt
a kaja azt tuti hogy nem jó.
edzéstervről annyit hogy bodybulderen nézhetsz kezdő edzéstervet.
ezek az edzések 3-4 hónaposak és utána már váltani kell normális osztottra,remélem tudod.
leginkább hogy kevés,de van más probléma is
jobb ha nézel egy étrendet is a builderen
Ez jó? Megjegyzem, hogy 8-tól 4ig suliban vagyok így azért csökkennek az esélyeim.
nem írtad az igaz de letesztelhetjük hogy igazam van e.
szóval írd le a testsúlyod és hogy abból az étkezésből mennyi ch illetve proteint viszel be grammban megadva.
a linkben lévő kaja akkor jó ha meg van a napi kb.5g/tskg
ch és min.2g/tskg protein.
mivel nincs oda írva a táblázatba ezért számold ki hogy meg van e.
ezért jobb a bodybulderen nézni mert ott oda van írva.
kell majd még vitamin is.
kaja mennyiség (g)
zabpehely 120g
dió 50g
alma 70-80g
tej 0,5l
csirkemell 90-100g
rizs 130-140g
zöldborsó 60g
túró ?
kenyér 140g
sajt ?
Szerintem a súlyomhoz képest ez jó lesz egy-két hónapig
mondom én hogy kevés,
vitaminból multi pro,daily one,az lenen a legjobb ha reggel menne egy multi délután meg vagy két szem daily.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!