Tömegnövelő összeállítás egyszerűen?
Valaki tudna nekem segíteni hogyan tudnék összedobni tömegnövelőt?
Nem szeretném megvenni,ha olcsóbban is össze tudom hozni és még tudom is mi van benne.
Edzés utánra és pihenőnapokon reggelire szánnám.
Arra gondoltam hogy kreatin+glutamin+ch.
Konkrétan nem tudom honnan mennyit milyet?
Melette persze kajálok rendesen+one day+Ca-Mg-cink
70kg.
175cm.
24F
edzés utáni turmixnak: fehérje (1 adag, ~30g körül, nyilván függ Tőled mennyi kell) + egyszerű cukor (glükóz, ez is változó, de olyan 25-30 grammnál szerintem nem kell több, illetve fokozatosan majd emeled..)
tömegnövelőnek: szintén mondjuk a 30g fehérje, cukorból kevesebb, és zab. ez gyakorlatilag egy adag kaja lesz. nem a gyors felszívódása a lényeg, utána még zöldség pl. simán mehet és akkor vitaminokat, egyéb flavonoidokat is ettél.
azért ha hozzá szólna más tapasztalattal bíró, esetleg testépítő, az jó lenne.
könyér,főt bab,rohadt banán,2 teás kanálnyi ecet,0,5kg só,élesztő,3 hetse penészedő büdös zokni,ja meg záp tojás
ezt mind össze turmixszolod akkor még jobb mint a bolti tömegnövelő (saját recept)
höhö :D a penészes zokni, az milyen lehet? :)
mark86 írt még anno egy jó kis tömegnövelőt nekem.. na az 6x durvább volt mint amit te írtál xD volt abban mindne bogár állat, fogyasztás után újra kellett használni még erkélyen érlelés céljából (kizárólag a napon)
na az FUUU volt.
Második!
Azt gondolod ez poénos?
Még anak is sz&r..
Normális válaszokat kérnék,a vicceskedők kíméljenek ha lehet.
jó az amikor egy topicba 1000 válasz érkezik, de úgy jobbjára leírtam. megerősítésképp persze írhatna valaki, aki maga dobja össze a tömegnövelőjét, de itt is felmerül kapásból 2 probléma:
1. lehet hogy nem ért hozzá de ír..
2. kicsit mást ír, mert nagyobb tömegű nálad, máshogy osztja be.. de lényegében ilyesmi kell hogy legyen.
Sólámpa!
Miért nem tanulsz meg először írni és utána poénosnak tűnni?
Kérdező!
próbáltad már amit irtam? (nincs hosszú i betűm..)
milyen fehérjeport vennél hozzá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!