Mit csinálsz ha belédköt két cigány? Ott ahol laksz.
Az a baj, hogy lassan kezdek félni kimenni a buszmegállóba , mert van amikor cigányok vannak csak kint.Most költöztek be a faluba.Alacsonyabbak nálam és nem tudom miért verik olyan nagyra magukat(nem nagydarab kigyurt cigányok),bár van egy haverjuk aki magasabb és erősebb alkatú de őt ritkán látom.Eddig nem érdekeltek nagyon.De ismerem a cigányokat, ha ketten vannak akkor már kötekednek.Belém még nem kötöttek.Mit csináljak ha mégis?És ha nekem jönnek?Visszaüssek?Én sem vagyok nagy darab 175 cm.
Tudják hogy hol lakom. 16/f
Férfiembernek nincs szüksége kapálózásra az utcán. Még a gondolat sem merülhet fel másban,hogy esetleg keménykedjen.
15 éves gyerekeknél biztos más...
Figyelj, ellenük nem lehet jól kijönni.
Én itthon (mármint a városomban), kresz oktatás után futottam bele, egy cigány asszonyba, hogy mi a francot nézegettem őt, meg akart verni, de szerencsére a barátom odaért értem időben. A másik suliba menet volt, 2 kisgyerek odajött hozzám, hogy mennyi az idő? (gondolom a telóm akarták ellopni), de mondtam, hogy nincs órám és lemerültem. A zebránál, kb. 20 ember mellett is zaklattak, hogy, "na, mondd már mennyi az idő, biztos nem merültél le"...
A barátnőmet 4 cigány csaj a főtéren verte össze, mert arra sétált, és NEM szól vissza nekik a kérdésükre. Ott volt egy építkezés, senki nem ment oda segíteni.
Én is kis városban élek, ezeket úgy olvasd.
Igaza van azoknak, akik azt írják, hogy legalább egyel spanolj össze, utána nincs baj.
Szakmunkás suliba jártam volt egy 60kilós gyerek+bandája akik állanó jellegel kéregettek pénzt,cigit,rágót,piát stb...akinek volt az vagy odaadta vagy elkezdték megalázni,lökdösni (volt akit meg is csaptak) Egyszer engem is betalált a gyerek meg a spanjai látta hogy kólát szoktam inni és mondta ha veszek adjak neki majd ő bevéd ha kell mondom neki nem veszek de adok pénzt (nagy öröm a fején ment is a büfébe mindenki csak nézett hogy miért csináltam) odaért megvette odamentem és elvettem előle és mondtam hogy kössz rendes vagy én úgyse vártam volna meg a sort....eután nagy röhögés a gyerek tiszta ideg és elkezdi jó poén volt de most add oda ha nem akarsz bajt megfordítottam az üveget a kezembe és úgy arcon csaptam vele hogy a műanyag üveg szétszakadt a fején:D az egész arca meg a jobb füle tiszta vörös lett és a fél liter kóla 90%-a rajta volt a maradék meg a karomon meg a földön:)
A haverjai szóhoz se jutottak a gyerek meg majdnem elsírta magát kaptam egy igazgatóit és az év hátralévő részében felhagytak a kéregetéssel meg akart veretni de nem lett belőle semmi. Főleg azért se mert a többi normális cigány is utálta és jópárat ismertem:DDD
Ezt azért írtam le hogy tanulj belőle mert az ilyenekkel így kell bánni nem szabad finomkodni meg becsicskulni.
Ez a te hazád a te nagy,déd szüleid harcoltak ezért az országért és nem az indiai bevándorlók.
De! És ezt nagybetűvel írom! VAN SOK NORMÁLIS ISMERETLENÜL NE ÍTÉLJ EL SNKIT A BŐRSZÍNE VAGY A RUHÁZKODÁSA ALAPJÁN!
57. ma 12:24
nagyon igazad van! még több ilyen hozzáállású embert kívánok magunknak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!