Mit csinálsz ha belédköt két cigány? Ott ahol laksz.
Az a baj, hogy lassan kezdek félni kimenni a buszmegállóba , mert van amikor cigányok vannak csak kint.Most költöztek be a faluba.Alacsonyabbak nálam és nem tudom miért verik olyan nagyra magukat(nem nagydarab kigyurt cigányok),bár van egy haverjuk aki magasabb és erősebb alkatú de őt ritkán látom.Eddig nem érdekeltek nagyon.De ismerem a cigányokat, ha ketten vannak akkor már kötekednek.Belém még nem kötöttek.Mit csináljak ha mégis?És ha nekem jönnek?Visszaüssek?Én sem vagyok nagy darab 175 cm.
Tudják hogy hol lakom. 16/f
12-17 16:36-as
hát nem hiszem hogy gyerekkorodban heti rendszerességgel
verekedtél, különben nem írnál ilyet. Aki már találkozott bandázó cigánycsordával, az
tudja hogy még az élőfába is belekötnek, legyél rasszista vagy maga terézanya. Persze
ez csak a jobbik helyzet, ha esetleg támadnak (főleg ha zsákmányszerzési céllal) az
nagyobb gond. Egyedül csak jópofáskodnak (nem sűrűn járnak egyedül....) Erre tényleg jó kitalálni valami módszert amivel kezelni tudjuk az ilyen szituációkat. Sajnos készülhetünk rá hogy a jövőben csak egyre rosszabb lesz, mert a magyarok egyre kevesebben vannak, míg egy felmérés szerint egy bizonyos kor alattiak fele már cigány magyarországon. És ugye 15 évesen már gyerekük van legalább kettő. Bár vannak akik kimenénnek mert "rásszizmus" van (próbálják megvédeni magukat az emberek, meg nem mindent megengedni nekik) csak őket még kanadából is tolják visszafelé...
Üdv, egy NEM RASSZISTA rendszerető ember
nincs általános gyógyír, csak helyzeti megoldás
épp mit kíván a szitu, jópofizást, kakaskodást vagy bunyót
fel kell ismerni, épp mitől hagynának békén
Hát figyelj...
Pont 1-2 hete történt velem a suliban, hogy egy büdös kis cigánygyerek(5.-es!!!) nekem jött, amikor mentem be az öltözőbe... Elkezdett nekem pampogni, egyből ott voltak 3-an.
Hidd el, legszívesebben úgy nekib@sztam volna a falnak, hogy ott döglik meg... De tudtam, hogy nem lehet...
Lényeg a lényeg, ott pofáztak nekem... Erre ennyit mondtam nekik: Most fejezd be gyerek, mert megbánod....
Erre rámzéztek ilyen ilyedt fejjel, és elhúztak...
Szóval én is azt mondom Neked, ha nem mutatod ki, hogy félsz tőlük, nem fognak rád szállni...
Ja és ne félj tőlük, mert csak egy szarrágó népségről van szó....
utolsó vizsgámon nagyon viszketett a tököm, de nem vakartam meg mert tudtam hogy nem lehet..
milyen baromság ez? nem azért nem ba.szunk falnak valakit, mert nem lehet, hanem mert 3 kiskölyök nem jelent akkora fenyegetést, hogy kinyírd őket, megerőszakold a családjukat és azokat is kinyírd.
jelent még nekünk az a szó bármit is, hogy "jogos önvédelem" ? tudod, mint a harcművészetekben. csak akkor ölsz meg valakit, ha veszélyt jelent rád. nem azért, mert beszólt az iskolában..
és a megelőző csapás az bizony harcművészet! :)
no problem! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!