Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit csinálsz ha belédköt két...

Mit csinálsz ha belédköt két cigány? Ott ahol laksz.

Figyelt kérdés

Az a baj, hogy lassan kezdek félni kimenni a buszmegállóba , mert van amikor cigányok vannak csak kint.Most költöztek be a faluba.Alacsonyabbak nálam és nem tudom miért verik olyan nagyra magukat(nem nagydarab kigyurt cigányok),bár van egy haverjuk aki magasabb és erősebb alkatú de őt ritkán látom.Eddig nem érdekeltek nagyon.De ismerem a cigányokat, ha ketten vannak akkor már kötekednek.Belém még nem kötöttek.Mit csináljak ha mégis?És ha nekem jönnek?Visszaüssek?Én sem vagyok nagy darab 175 cm.

Tudják hogy hol lakom. 16/f

2011. dec. 12. 20:54
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim ***** válasza:
100%

12-17 16:36-as

hát nem hiszem hogy gyerekkorodban heti rendszerességgel

verekedtél, különben nem írnál ilyet. Aki már találkozott bandázó cigánycsordával, az

tudja hogy még az élőfába is belekötnek, legyél rasszista vagy maga terézanya. Persze

ez csak a jobbik helyzet, ha esetleg támadnak (főleg ha zsákmányszerzési céllal) az

nagyobb gond. Egyedül csak jópofáskodnak (nem sűrűn járnak egyedül....) Erre tényleg jó kitalálni valami módszert amivel kezelni tudjuk az ilyen szituációkat. Sajnos készülhetünk rá hogy a jövőben csak egyre rosszabb lesz, mert a magyarok egyre kevesebben vannak, míg egy felmérés szerint egy bizonyos kor alattiak fele már cigány magyarországon. És ugye 15 évesen már gyerekük van legalább kettő. Bár vannak akik kimenénnek mert "rásszizmus" van (próbálják megvédeni magukat az emberek, meg nem mindent megengedni nekik) csak őket még kanadából is tolják visszafelé...

Üdv, egy NEM RASSZISTA rendszerető ember

2011. dec. 28. 17:25
 32/60 ✮ʝօк&# ***** válasza:
Jó megoldás lehet az is, ha összehaverkodsz az egyik nagymenőjükkel..persze ha vele nem megy akkor bármelyik normálisabbal próbálj meg civilizáltan beszélgetni mikor egyedül van, és az majd talán megvéd a fos szitukban..
2011. dec. 28. 18:24
 33/60 anonim ***** válasza:
89%
Hét ne haragudj ,de 198 cm 130 kiló nem egy átlagos testalkat szóval lehet ,hogy nem egyszinten vagytok a kérdezővel :P
2011. dec. 29. 02:15
 34/60 anonim válasza:
szerintem tanulj meg karatézni.
2012. jan. 9. 12:58
 35/60 anonim ***** válasza:
100%

nincs általános gyógyír, csak helyzeti megoldás

épp mit kíván a szitu, jópofizást, kakaskodást vagy bunyót

fel kell ismerni, épp mitől hagynának békén

2012. jan. 9. 13:48
 36/60 anonim válasza:

Hát figyelj...

Pont 1-2 hete történt velem a suliban, hogy egy büdös kis cigánygyerek(5.-es!!!) nekem jött, amikor mentem be az öltözőbe... Elkezdett nekem pampogni, egyből ott voltak 3-an.

Hidd el, legszívesebben úgy nekib@sztam volna a falnak, hogy ott döglik meg... De tudtam, hogy nem lehet...

Lényeg a lényeg, ott pofáztak nekem... Erre ennyit mondtam nekik: Most fejezd be gyerek, mert megbánod....

Erre rámzéztek ilyen ilyedt fejjel, és elhúztak...

Szóval én is azt mondom Neked, ha nem mutatod ki, hogy félsz tőlük, nem fognak rád szállni...

Ja és ne félj tőlük, mert csak egy szarrágó népségről van szó....

2012. jan. 28. 22:35
 37/60 anonim ***** válasza:
0%

utolsó vizsgámon nagyon viszketett a tököm, de nem vakartam meg mert tudtam hogy nem lehet..

milyen baromság ez? nem azért nem ba.szunk falnak valakit, mert nem lehet, hanem mert 3 kiskölyök nem jelent akkora fenyegetést, hogy kinyírd őket, megerőszakold a családjukat és azokat is kinyírd.

jelent még nekünk az a szó bármit is, hogy "jogos önvédelem" ? tudod, mint a harcművészetekben. csak akkor ölsz meg valakit, ha veszélyt jelent rád. nem azért, mert beszólt az iskolában..

2012. jan. 29. 01:16
 38/60 anonim ***** válasza:
Ezt nevezik megelőző csapásnak :D
2012. jan. 29. 16:12
 39/60 anonim ***** válasza:
0%

és a megelőző csapás az bizony harcművészet! :)

no problem! :D

2012. jan. 29. 17:14
 40/60 anonim válasza:
41%
kérdező neked nincsenek barátaid? itt az én kis városomban is rengeteg cigány van és itt nem igazán pampognak azért parásztok tőle mert ők ősze tartobak ne paráz soha az a leg roszab ha rád mennek is tőben akor sem fus el soha lehet akor aban a pilanatban kapsz egy két salert de utánna áljatok ősze ti is és verjétek le roluk az őszes port utánna nem lesz tőbet cink az tutti itt még nagyon kisem mernek jőnni a cigány negyedből csak nagy ritkán akorsem mernek igazán pofázni én meg magyar gyerek létem 168cm magas 50 kg san be megyek a cigánynegyedbe természetesen csak a fü miat mert jo cuc van egy némejiknél de akorsem szol be egyik sem mert tudják ha egyszer ki merészkednek a mi kőrnyékünkre nekik is recs ez még mindig a mi országunk MAGYAR ORSZÁG nem india vagy honnan jőt ez a népség nem tom de a lényeg az ha megdobnak kővel dobj visza egy féltégát ha lásák hogy nem parázol még a seged is kinyalják
2012. febr. 1. 10:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!