Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit csinálsz ha belédköt két...

Mit csinálsz ha belédköt két cigány? Ott ahol laksz.

Figyelt kérdés

Az a baj, hogy lassan kezdek félni kimenni a buszmegállóba , mert van amikor cigányok vannak csak kint.Most költöztek be a faluba.Alacsonyabbak nálam és nem tudom miért verik olyan nagyra magukat(nem nagydarab kigyurt cigányok),bár van egy haverjuk aki magasabb és erősebb alkatú de őt ritkán látom.Eddig nem érdekeltek nagyon.De ismerem a cigányokat, ha ketten vannak akkor már kötekednek.Belém még nem kötöttek.Mit csináljak ha mégis?És ha nekem jönnek?Visszaüssek?Én sem vagyok nagy darab 175 cm.

Tudják hogy hol lakom. 16/f

2011. dec. 12. 20:54
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim válasza:

.Aczél. azt nem írtam hozzá, hogy ezek a sz@rjankók "fenyegetésben" tartják az egész iskolát...Tehát nincs egy napom sem anélkül, hogy le ne szólnának... Tudod egy idő után ez már kezd unalmassá válni, és legszívesebben kiütnéd őket. Teszem hozzá, hogy nem csak engem, hanem a haverjaimra is rá vannak szállva. De ahogy mondtam, mit tudsz vele csinálni?? Egyetértek Veled abban, hogy nem jelentenek nagy kihívást, de azért azt kéne kapniuk, amit megérdemelnek...

01-28 22:35 voltam.

2012. febr. 1. 20:05
 42/60 anonim válasza:

Ja azt nem írtam még, hogy azért "nem lehet" őket bántani, mert akkor jön az egész pereputty, család stb.

(Tapasztalatból tudom :D )

2012. febr. 1. 20:06
 43/60 TOMAtm ***** válasza:
51%

legjobb védekezés a támadás,odamész megkérdezed mit lézengenek itt(egyből kemények lesznek majd),beélesíted a viperát aztán sz*rrávered őket :)

esetleg szólsz egy két havernak h fedezzenek.

2012. febr. 16. 20:16
 44/60 anonim ***** válasza:
78%

jah, bele lehet menni magánháborúkba, jó móka csak ne érjen meglepetésként a családod szénné égett holtteste a házatok füstölgő romjai között.

ebből kiindulva én inkább azt mondom, nézd el pár hülyének hogy "leszólnak" -mert ez nem fenyegetés, ezt te csak azért éled meg nyomásként mert tudod hogy nincs harci képzésed, potenciálisan bármikor bánthatnának- de hol hagytam abba, ja igen, légy kemény és viseld el.

és eddz úgy, hogy ha tényleg erőszakra kerül a sor, akkor ne maradjon élő ellenséged a hátad mögött, aki bosszút állhat rajtad vagy a családodon. ez a biztos módszer. a béke megtartása, egó és sértődés miatt nem harcolunk, bunyózni meg csak edzésen - utcán nincs bunyó, vérontás van. suliban nem láttam még olyat hogy ilyenre szükség lett volna. na jó, de ismerek videókat hogy valakit összevertek és jó lett volna neki alkalmazható harctudás, de azért ez ritka. nálunk is volt egymásra fújás, mégsem bántottam senkit. és visszagondolva is fölösleges lett volna, pedig annyi idősen is át tudtam volna ütni 1-2 ember torkát, mert középiskolában.. háát, nagyon nem tudtak azok semmit sem, nekem meg addigra volt egy alap képzésem, néhány év.

2012. febr. 16. 22:00
 45/60 anonim ***** válasza:
51%

azt bírom hogy itt egyesek olyan szlengel osztják az észt mintha ők lennének a Lee vagy a Noris esetleg Spencer.

közben tuti ilyen rocker hülye gyerekek kisebbségi komplexussal. olyanokat tudnak írni basszus hogy a hajam eldobom, hogy gyilok van az utcán meg minden. meg átütöm a testét a 5 évesen. hagyjuk már bakker ez nem spártaaaaaaa!!!!

2012. febr. 16. 23:57
 46/60 lee12 ***** válasza:
100%

az iskola keménykedő kis cigók ellen módszer: figyeld meg hogy mikor megy mondjuk este fele haza(nem fontos hogy egyedül legyen de 3 al már ne kezdj ki

naszóval odamész egy viperával(bottal vagy bármivel) felveszel egy símaszkot meg valami fekete cuccot(mert este nehezebben látnak meg és jól megvered őket és elfutsz

de ne szólj oda meg semmi mert hangod felismerhetik

egy jó ideig nem jönnek majd suliba és nem is lesznek kemények mert elég nagy trauma lesz nekik

de azért ne annyira verd meg, csak hogy kicsit vegyen vissza az arcából

2012. febr. 17. 13:16
 47/60 anonim ***** válasza:
konfliktuskezelés :D
2012. febr. 17. 14:19
 48/60 lee12 ***** válasza:
mondjuk van egy hátulütője:D nem tudja hogy miért vered meg és lehet nem áll össze neki:D
2012. febr. 17. 17:04
 49/60 anonim ***** válasza:
49%

ha ilyen erőszakosak vagyunk, van még értelme hogy tudja miért verik meg? törjön minél több csont a lábában, és annál tovább marad kórházban.

megjegyzem, én még mindig az erőszak elkerülésére szavazok, mert lehet akár 50 évet is életben töltötök ezen a földön, és addig nagyon sok embert el kell majd verni ilyen felfogással.

és bármelyik lehet olyan mint én, úgy értem.. kissé erős.

2012. febr. 17. 17:08
 50/60 TOMAtm ***** válasza:
nem irtam oda h miután megrépáztad őket,tudatosítsd h ha téged bántanak akkor nem azt rendezed le akivel megverettek,hanem a 2 kis p*cs kap mégnagyobb zakót...
2012. febr. 17. 18:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!