Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit csinálsz ha belédköt két...

Mit csinálsz ha belédköt két cigány? Ott ahol laksz.

Figyelt kérdés

Az a baj, hogy lassan kezdek félni kimenni a buszmegállóba , mert van amikor cigányok vannak csak kint.Most költöztek be a faluba.Alacsonyabbak nálam és nem tudom miért verik olyan nagyra magukat(nem nagydarab kigyurt cigányok),bár van egy haverjuk aki magasabb és erősebb alkatú de őt ritkán látom.Eddig nem érdekeltek nagyon.De ismerem a cigányokat, ha ketten vannak akkor már kötekednek.Belém még nem kötöttek.Mit csináljak ha mégis?És ha nekem jönnek?Visszaüssek?Én sem vagyok nagy darab 175 cm.

Tudják hogy hol lakom. 16/f

2011. dec. 12. 20:54
1 2 3 4 5 6
 21/60 lee12 ***** válasza:

de nehogy azt hidd hogy lesz belőle valami, odamennek bedobják az ablakot és elmennek nem várják meg a zsarukat

és a zsaruk alapból nem tesznek semmit sajna mert ők is félnek

2011. dec. 15. 17:20
 22/60 anonim ***** válasza:
Egyébként azt írta a "valaki" hogy a legkeményebbet üsd . Én meg azt írtam , hogy a legkisebb bu zi szokott pofázni azt keverted össze .
2011. dec. 15. 19:33
 23/60 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam végig az összes hozzászólást, szóval lehet lesznek egyezések.

Lakhelyeden érdemes a cigókkal jóba lenni, nem azt mondom hogy haverkodj velük, de ha már annyira ismered őket látásból, hogy nem 1-2x találkoztatok, akkor nyugodtan köszönj oda nekik, nem kell beszarni tőlük.

Régen én is inkább kerültem őket, de most van közülük olyan haverom, akivel összejárunk iszogatni, pókerezni is.

Bár én egy 4000 fős faluban lakom.

Idegen helyen volt már, hogy utánamszóltak ("hee magyargyerek, gyere csak ide"), mentem tovább mint aki nem hallja.

Amikor ketten odajöttek, kérdezgettek hogy milyen telefonom van, mennyiért vettem (lopni akartak) akkor meg eltereltem a szót, poénosra vettem a figurát, majd mondtam hogy sietek, kezet fogtam velük és leléptem. Sokat számít a magabiztosság és a duma.

Ha ütnek visszaütök, akkor is ha megvernek. Megölni valószínűleg úgy sem fognak.

De ez csak saját vélemény volt, nem mondom hogy ez a helyes viselkedés ilyen esetekben.

2011. dec. 17. 13:25
 24/60 anonim ***** válasza:
69%
leveszem a cipellőjüket, és elkezdem csikizni a talpukat, utána az okostelefonjukon rákeresek az Ozone együttes divatszámára és rajkodva meghallgatom velük.
2011. dec. 17. 13:43
 25/60 anonim ***** válasza:
94%
tetesd magad cigánynak :D
2011. dec. 17. 14:01
 26/60 anonim ***** válasza:

A lényeg,hogy lássák,hogy nem félsz tőlük,viszont azt is,hogy a kellő tiszteletet megadod nekik(amolyan alap-embertársi tiszteletről beszélek).

Kerüld el velük a kényes szitukat,írtak rá már előttem elég jó dolgokat.

Amíg bunyó nincs,amíg nem ütnek,bármit csinálnak,hagyd a g*cibe.

Ha balhé van,akkor meg attól függ hányan vannak ill. veled van-e valaki.

Ha többen is támadnak,legyen akár 5 cigó...1nek el kell kezdenie a verekedést...ha azt leütöd,már nem úgy fognak hozzád állni.Ha kettőt le tudsz szedni,a többinek nem lesz kedve rád támadni.Ha te "választhatsz",akkor tényleg a legerősebbnek tűnőt szedd ki,az megint ad nekik egy képzeletbeli pofont.Ha nem összeszokott bandabunyósok,nem lehetetlen akár 5 romatezsvír(de ugyan ez a helyzet a magyarokkal,vagy bármely népcsoporttal) ellen jól kijönni egy bunyóból,csak okosan kell csinálni.Ehhez persze nem árt bunyós tapasztalat,és jó képzettség,nem mondom,hogy bárki meg tudja csinálni.És akinek egyszer sikerül,nem biztos hogy legközelebb is így történik majd.

Egyszerűen annyi tényezőtől függ a dolog,hogy nem lehetsz benne soha biztos,hogy mi lesz a kimenetele.

Szóval ha bunyóba bocsájtkozol velük,nem tudhatod,hogyan sodor majd az ár magával...

2011. dec. 17. 15:29
 27/60 anonim ***** válasza:
3%

szerintem meg baromira megérdemled, hogy jól szétrúgják a rasszista segged.

Milyen selejt nyominger vagy már? Alig ismered őket, még beléd sem kötöttek, de már félsz, meg gyűlölködsz. Ezért fognak beléd kötni. Meglátják, érzik, hogy utálod őket, meg hogy félsz tőlük. (ha a származásom miatt gyűlölködne velem valaki, én tutira telibeverném az illetőt)

Mondom ezt úgy, hogy gyerekkoromban heti rendszerességgel verekedtem össze a cigókkal. mit csináljál? Üssél vissza, b+!!!

2011. dec. 17. 16:36
 28/60 anonim ***** válasza:
amikor beléd akarnak kötni akkor üzletre kell terelni a szót.arra egyből ráharap és rákérdez a féreg h mit akarsz eladni?szal jó ha van 1-2 businessbe vágható cuccod.sőt még kereshetel is rajta ha elég okos vagy.pénze úgyis van a mocsoknak.4 évet lehúztam olyan suliba ahol 90-10 volt az arány.virítottunk mint a telihold éjszaka.én így oldottam meg szitut.persze ismerni kell az észjárásukat h jól is járjál.
2011. dec. 17. 16:44
 29/60 anonim ***** válasza:
Gázpisztolyból fejükre a fél tárat.Amíg kisírják magukat elballagsz.
2011. dec. 28. 12:38
 30/60 anonim válasza:
71%
Vágd orrba hogy ne lásson a könnyeitől,a másikat meg rúgd gyomron.Egy kajak orrba verés után nem fog odaállni hogy kap e másikat,és egyhamar nem is lesz harcképes.Én így nyomtam le két embert bár én 198cm magas és 130kg vagyok.Ne legyél beszarva az a lényeg két embert simán le lehet nyomni.A cigányok amúgy is fososak te üss először ez nagyon fontos látni fogod ha nem lehet elkerülni,ha nem a tied az első ütés akkor vesztetted a meccset.
2011. dec. 28. 16:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!