Mit csinálsz ha belédköt két cigány? Ott ahol laksz.
Az a baj, hogy lassan kezdek félni kimenni a buszmegállóba , mert van amikor cigányok vannak csak kint.Most költöztek be a faluba.Alacsonyabbak nálam és nem tudom miért verik olyan nagyra magukat(nem nagydarab kigyurt cigányok),bár van egy haverjuk aki magasabb és erősebb alkatú de őt ritkán látom.Eddig nem érdekeltek nagyon.De ismerem a cigányokat, ha ketten vannak akkor már kötekednek.Belém még nem kötöttek.Mit csináljak ha mégis?És ha nekem jönnek?Visszaüssek?Én sem vagyok nagy darab 175 cm.
Tudják hogy hol lakom. 16/f
Semmit nem számít a kiállás . Mennyien vagytok ez a lényeg . Én se görnyedve járok ,de egyedül szoltak már be távolról 5-6 an (természetesen középről a kis cigány kölyök pofázik ). Csak azt tudja csinálni az ember hogy tovább sétál igazság szerint a legkisebb rendülést se tedtem mondhatni szartam bele és jobban felbasztam mintha bármit mondanék okot meg nem adtam arra , hogy utánam jöjjön .(nagyon nem is mert kimozdulni középről ). Egyébként ne zavarjon meg az hogy ki cigány ki nem haveromat meg magyar szivatta meg ilyen cigány módon és cigány védte meg szóval alapvetőleg ezekkel a bandázásokkal van a gond nem azzal ,hogy kimilyen fajú .
Erről a visszatámadásról meg feledkezz meg . Tapasztalatlanság jelei . Komolyabb képzésekkel és technikai háttérel is csekély az esély a győzelemre több ellenfél ellen . Írják itt a sok okosságot ,hogy kulcsal összezárod a bütyköd és akkor milyen nagyot fogsz ütni . Persze az egész egy kulcsal megoldható . Nem beszélve arról ,hogy 16 vagy ha még plusz jóval idősebbek is sokat nem tudsz vele kezdeni sparringoltam már 16-17 évesekkel (és csak 19 vagyok ) és akkora különbségeket vettem észre pedig ők is bunyósok csak annyira nincsenek megérve (persze én se csak a különbség még is )a harcra se testileg se fizikailag , hogy esélytelen hogy nyerjen az ember . Így meg hogy nagy valószínüséggel semmi oktatásba nem vettél részt a büdös életbe nem ütöd ki még csak egyiket se a kettőböl főleg ,hogy közdhiedelemmel ellentétben elég sok cigány tök jól bunyózik vannak persze amelyek csak azt hiszik magukról ,de pl ököl vívás meg a kick boxba jók plusz utcai bandák tapasztaltabbak utcai harcba amivel még egy terembe tanultnak és nehézségei vannak alapból , nem hogy egy átlagos 16 éves diáknak
Nem volt szerencsém éles szituhoz, ne is legyen, de elég sok helyen úgy tanítják, és többször hallottam, hogy bejött: ha bunyó van, mindig a legnagyobbat, legerősebbet kel támadni. A meglepetésszerű támadás ellen nagyon nehéz védekezni. Persze ehhez is technika, tudás kell. Középre viszont sose támadj, rögtön össze tudnak zárni oldalt, mögötted. A több ember elleni küzdés nehéz, de nem mindenkit és nem egyszerre kel megverni, van rá jó esély, hogy elfutnak.
De az is jó ötlet, hogy érsz egy cigit, beszélgetsz velük. Az is, hogy nem hunyászkodsz meg, ha van könnyebb "célpont", azt próbálják be. De falun szerintem a legértelmesebb a cigi, ismerkedés. Kicsi a hely, kevés az ember. Attól még tanulhatsz küzdősportot bárhol mellette.
nemtudom hogy a hozzászólók olyan helyen laknak ahol élnek cigók de én igenn
na ha egyedül van a cigó akkor nincs gáz pl múltkor találkoztam egyedül egy cigóval és tök jól elbeszélgettünk és lespanoltunk és most már jóba vagyunk és haverjainak is bemutatott úgyhogy így nem vagyok veszélybe
ezt ajánlom neked is mivel ismerősökre mindig szükség van mivel volt már olyan hogy egy magyar gyerek ugatott nekem azt cigó spanok bevédtek
na viszont ha nem kedvesek a srácok és beugatnak akkor szépen csöndbe elmész és kész
ja és valaki írta hogy azt a kis köcsögöt kell lerugni aki ugat, na ha azt megteszed akkor te halott vagy mert a kis nagypofájú összecsődíti a bandát és mondhatod hogy nem félsz hogy megvernek de amikor este odamennek a házodhoz és bedobálják az ablaküvegeket kővel akkor már nem leszel ilyen kemény
és járhatsz te 40 éve kung fuu ra akkor is ez lesz mivel sunyik és ha megvered őket akkor majd késöbb részcsővel leaprítanak vagy a családodat verik meg és a házadat rongálják meg
ha meg akar ütni akkor hajolj el és mondj valami frappánsat amin a többi elkezd röhögni és nem lesz gáz de visszaütni nincs értelme mert a fentiekben leírtam hogy mi lesz
ja és azt se tanácsolom hogy ha mondjuk boxolnák akkor mondogasd hogy boxolsz mert imádnak nagypofáskodni hogy simán agyonverik a boxolókat és akkor mindig beléd fognak kötni
szerény véleményem szerint haverkodj össze velük az a legjobb ja és lehet hogy tök jó barátokat szerzel mert nem kell rasszistának lenni
ja és még annyi hogy a kigyúrt nagydarab emberekbe nem kötnek bele annyira de ez is változó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!