Hány fekvőtámasz illik tudni megcsinálni egy felnőtt férfinak?
Pár hónapja átlagos kondicíómat megelégelve elkezdtem rendszeresen sportolni. Úgy két hete kaptam rá a fekvőtámaszozásra, elkezdtem a 100 fekvőtámaszos oldalon lévő programot csinálni. Csak úgy kíváncsiságból egy átlagosan férfinak mennyit illene tudni megcsinálni? Mennyit tud megcsinálni egy edzésben lévő ember? Milyen szériákkal fekvőzik?
Én 40-et csináltam meg amikor elkezdtem a programot tudom nem valami nagy szám de valahol el kell kezdeni ugyebár.. :)
Uh hát az elég siralmas ha ez tényleg igaz..
Neutronlovag miért nincs értelme 30-40 felett fekvőzni? Azt hittem hogy az még "lepkefing"
Igazatok lehet! Ezt a hathetes programot bár befejezem élvezem, szeretném teljesíteni, aztán akkor bekeményítek!
Köszi!
De ettől nem leszek nagyobb vagy szállkásabb!
max fitebb
Elsősorban állóképesség növelő valóban, de ha valaki hosszútávon gondolkozik és szeret sportolni is szerintem és nem gyorsan "nőni" akar annak nem mindegy milyen az állóképessége. futás, úszás, bicikli, fekvő, lépcsőzés, guggolás.. mind mind ezt növeli
Meg kell nézni egy triatlonistát olyan állóképességük van és kondijuk hogy az elképesztő és ha rájuk nézel szép esztétikus izmos testük van. Ennek elérése több év kemény munkája, nem lehet 4-5 hónap alatt mint ahogy egyesek "kigyúrják" magukat.. ezért röhögnek az igazi kondisok is azokon a kérdéseken hogy mennyi idő múlva fog látszani? Tudják hogy több év alázatos munkája hozza meg az eredményt csak kérdés kinek mi a cél..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!