Attila1025 kérdése:
Van Budapesten valamilyen amatőr tornászklub, vagy felnőtt játszótér (fém rudak húzódzkodáshoz, tolódzkodáshoz stb. ), ahol lehet edzeni?
Figyelt kérdés
2011. nov. 21. 15:38
1/6 anonim válasza:
Persze! Több helyen is.
Városliget, Avar utca, Orczy kert, bár az elég kezdetleges. De a városliget meg Avar utca jó. Meg csatlakozz a facebookon a ghetto workout csoporthoz, ha még nem tetted meg, ott szerveznek közös edzéseket.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi, sokat segítettél!
2011. nov. 24. 18:24
3/6 anonim válasza:
Bocsi az offért, de kerestem a magyar ghetto workout-ot és nem találtam. Nem vagyok nagy facemob, örülnék viszont ha tudnátok segíteni, hogy csatlakozhassak! Köszi
4/6 anonim válasza:
Ja és érdekelne, hogy a városligetben hol van?
5/6 anonim válasza:
Ez a ghetto workout csoport linkje, itt csatlakozhatsz, találsz infókat a helyekről, a Városligetről is, meg a többiről is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!