Ha 3-4 gyerek meg 1-2 felnőtt összefog akkor megépíthető egy helikopter?
A pénzel most ne foglalkozzunk!
Ha 3-4 6. osztályos gyerek meg 1-2 felnőtt összefog akkor szerinted meg lehet építeni egy helikoptert alumíniumból vagy fából? Leírása a helikopternek: A helikopter max 6 személyes lenne pilótával együtt! Lenne talpa is amivel le tud szállni! A meghajtása hagyományos lenne: [link]
Plusz egy hátsó propeller amivel el tud indulni a gép előre! A gép kékre lenne lefestve! A hátsó propeller(meghajtó) Azt külön kellene hajtani! Tehát 2 pilóta lenne! Először a középen lévő propit kellene meghajtani majd a hátsót! Véleményeket kérek! A PÉNZ NEM SZÁMÍT!
A helikopter méretei:
Magassága 200cm
Szélessége 160 cm
Hosszúsága 220 cm
ezt nem bunkóságnak írtam mielőtt félre értenéd,inkább kis humornak szántam.
a véleményem benne van, mert ha már egy profi helikopter is le zuhan akkor egy házilag épített /2 gyerek,1 felnőtt és lehet hogy a felnőtt sem ért az ilyen dolgokhoz/ akkor az pláne hogy lezuhanhat
mellékesen azért vagyok lusta elolvasni mert ha ezt elolvasom akkor sem fogok hozzá érteni és a véleményemen nem hinném hogy egy meggyőző szöveg változtatni tudna.
Röviden és tömören: Nem. Ugyanis kell alapból egy ember aki tudja minek kell megfelelnie a helikopternek, hogy átmenjen a műszaki vizsgán (igen, ezeknél is van műszaki vizsga). Ezek után kellene ember aki beszerzi, vagy legyártja az anyagokat hozzá, kellene egy elektronikus aki beköti a vezetékeket és elhelyezi kintre a lámpákat, kellene valaki aki összeszereli, stb. De a legfontosabb kellene valaki aki vezetni is tudná! Ugyanis nem olyan könnyű vezetni egy helikoptert. Rosszul manőverezel és máris megtörtént a baleset, ami akár ember életekbe is kerülne.
Ezeket a munkákat egy 3-4-6 osztályos tanuló és 1-2 felnőtt nem tudná elvégezni.
Úgyhogy rossz hírem van: nem fogsz az otthon összebarkácsolt helikopterrel repkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!