Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha 3-4 gyerek meg 1-2 felnőtt...

Ha 3-4 gyerek meg 1-2 felnőtt összefog akkor megépíthető egy helikopter?

Figyelt kérdés

A pénzel most ne foglalkozzunk!

Ha 3-4 6. osztályos gyerek meg 1-2 felnőtt összefog akkor szerinted meg lehet építeni egy helikoptert alumíniumból vagy fából? Leírása a helikopternek: A helikopter max 6 személyes lenne pilótával együtt! Lenne talpa is amivel le tud szállni! A meghajtása hagyományos lenne: [link]

Plusz egy hátsó propeller amivel el tud indulni a gép előre! A gép kékre lenne lefestve! A hátsó propeller(meghajtó) Azt külön kellene hajtani! Tehát 2 pilóta lenne! Először a középen lévő propit kellene meghajtani majd a hátsót! Véleményeket kérek! A PÉNZ NEM SZÁMÍT!

2011. aug. 31. 12:18
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Ráadásul olyan hosszú távra nem mennék el mint pl: Nyíregyházától Debrecenig! Egyhuzamban max 1-2 kilométert mennék vele 10-20 m-es magasságban! Egyébként így nagyjából átszámoltam és olyan 30,000 35,000 ft körülbelül a meghajtása 1 embernek!
2011. aug. 31. 14:27
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Olyat is baromi nehéz megépíteni. Mit nem lehet azon megérteni, hogy egy helikopter megépítése nagy szakértelmet kíván. Mert 10-20 méteres magasságból való zuhanás is halálos kimenetelű lehet. Meg mint mondtam a helikoptert valakinek tudnia is kellene vezetni. Nem olyan egyszerű, mint amilyen a videojátékokban és a filmekben.
2011. aug. 31. 14:30
 13/18 A kérdező kommentje:

Rosszl értelmezitek az egységet, főleg az a válaszoló aki műszakiztatni akarta a helikopteremet!

3-4 olyan gyerek aki 6. osztályos!

2011. aug. 31. 14:30
 14/18 A kérdező kommentje:

Kedves műszaki szaki!

és ha én nem olyan irányítást szeretnék alkalmazni a helikopterben mint ami az igazi katonai gépekben van, hanem egy olyan irányítást alkalmaznék amit én találnék ki és én tudnám irányítani?

2011. aug. 31. 14:32
 15/18 A kérdező kommentje:
meg ha ez számít va egy vagy 3 vezérlőegységem, meg 3 panelem! Meg van még egy pár memóriám is, és ha ez számít akkor van egy tápegységem is!
2011. aug. 31. 14:43
 16/18 anonim ***** válasza:

Megsúgom, minden helikopter ugyanolyan módon működik. Kitalálni megkötve hiszem, hogy kitalálnál új technológiát, ha azt se tudod megérteni, hogy komoly szaktudás kell egy helikopter megépítéséhez, és nem egy álom.

Műszaki vizsga meg azért kell, mert másképp nem repülhetnél vele. Meg ebben vannak olyan biztonsági előírások amik megmenthetik az életedet. Még akkor is, ha csak 10-20 méterre akarsz felrepülni, akkor is kell műszaki vizsga, mert különben megbüntetnek, főleg, ha te vezetnéd a gépet és más is ülne a gépbe, mivel az ő életüket is veszélyezteted.

Helikopterbe meg nem ilyen elektromos berendezések kellenek.

2011. aug. 31. 14:49
 17/18 dirtboy ***** válasza:

nekem az az érzésem hogy neked írhat bárki bármit akkor is kifogsz találni valami kifogást hogy miért is tudnád megcsinálni te már ezt eldöntötted.

abban bízok hogy legalább a felnőttnek lesz annyi esze hogy lebeszél róla.

majd 8-10 év múlva erre az ötletre emlékezz ,jót fogsz nevetni rajta meglátod.

2011. aug. 31. 14:51
 18/18 anonim ***** válasza:
Hát te teljesen hülye vagy. Hozzáértés, és szerszámok nélkül egy biciklit nem tudsz összerakni, nemhogy egy helikoptert. Atomreaktort nem akarsz építeni mellé? Azzal kivilágíthatnád a hangárt.
2011. aug. 31. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!