14 évesen inkább CrossFit mint bodybuilding?
Figyelt kérdés
Szóval. Másfél éve edzek súlyokkal. Egy darabig nőttem is rendesen, de egy ideje már nem növök(izomban). 172cm vagyok 58kg-mal, télen voltam 62kg, most sokat futok. Az oka annak, hogy nem növök, eredhet abból, hogy a növekedési hormonok a csontokba mennek, nem az izmokba? Érdemesebb ilyen korban inkább fizikai erőre/állóképességre tenni, ha már edzek? A súlyzós edzés mellett még szertornázok 7 éves korom óta.2011. júl. 11. 23:48
1/5 anonim válasza:
Inkább a sok futás az oka hogy nem fejlődsz annyira izomban.
2/5 anonim válasza:
Egyél többet. Igazán erőre menni ilyen korba még nem érdemes, állóképességre bármikor, kérdés, hogy mi a célod...
Viszont az biztos, hogy azért nem fejlődsz mert keveset eszel. Illetve a futás is hátráltat, de ennyi kg mellett bőven tudnál még tömeget felszedni sok futás mellett is.
3/5 anonim válasza:
CrossFit, nyomd azt ha kislány vagy, ha FÉRFI akarsz lenni, egy vadállat, akkor kondi, de kőkeményen
4/5 anonim válasza:
Hogyha szertornázol, akkor minek erősítesz mellette? A szertorna eléggé nagy fizikai erőt ad az embernek. Ennyi idősen még nem fog látszani, de ha felnőtt leszel, akkor nagyon jól fogsz kinézni, és rettentő bika leszel a testsúlyodhoz képest.
5/5 A kérdező kommentje:
Azért erősítek mellette, mert a csapatnak országos eredményei vannak, és mindig benne vagyunk a legjobb 3-ban, a gyakorlatok nagy izom igénybevételnek vannak kitéve. De igazából inkább egyszerűen jól szeretnék kinézni.
2011. júl. 14. 17:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!