Vannak natural bodybuilding versenyek?
Figyelt kérdés
Kox nélkül már nem lehet elérni eredményeket a testépítés világában?:/ Én igy nem tudok felnézni semelyik testépítőre se mert mindenki koxol :/2011. febr. 19. 07:48
1/21 anonim válasza:
Perszehogy vannak, csak kevés. Itt, Felvidéken szokott lenni, mondjuk nem tudom milyen időközönként, de tavaly volt.
2/21 anonim válasza:
És az neked miért fáj ha koxolnak?Az átlag koxal sem bírna közel olyan fizikumot sem felépíteni.Asszed abban nincs munka?Szerintem az első profi szintű edzésbe belehalnál.
Ha meg naturál bohócversenyt akarsz elmész szépen a magyar bajnokságra az 1 indulós kategóriákba és kiröhögteted magad azokkal akiknek van eszük és nem indulnak szövetségi versenyen(no meg ki is néznek valahogy)
3/21 A kérdező kommentje:
én nem azt mondom hogy abba nincs kemény munka...sőt. Ők talán még keményebben edzenek,még szigorubb étrendet követnek,egyszerüen csak nem értek egyet az anabolikus szteroidokkal.Miért nem lehet ''csalás'' nélkül játszani.
2011. febr. 19. 09:52
4/21 anonim válasza:
mivel mindenki használja nem csalás.Bezzeg ha nem lennének egyre jobbak meg más sportokban egyre gyorsabbak akkor meg azért lenne a sírás hogy unalmas.Álomvilágban élsz
5/21 A kérdező kommentje:
és a koxok mellékhatásaival mért nem foglalkozik senki?
2011. febr. 19. 10:44
6/21 anonim válasza:
mert nagyobb a füstje mint a lángja.
7/21 anonim válasza:
Mondjuk én nem tudom, hogy a magyar bajnokság milyen, de ami errefelé szokott lenni, az azért nem bohócverseny. Itt indulnak néhányan, akik naturál létükre elég komolyan néznek ki.
8/21 anonim válasza:
a naturál testépítés és abszolút az egész "doppingmentes" élsport mozgalom meg a WADA tevékenysége 1 vicc.A naturál testépítés az nem testépítés.
A testépítés méretben,genetikában és kondícióban ott indul hogy Dexter Jackson és ott végződik hogy Ronnie Coleman.Na az a testépítés.A többi az esetleg hobbisport.
9/21 anonim válasza:
A kox az segít! Segít elérni azt, amit emberi léptekkel mérve sohasem érnél el. Ez nem csalás... Kétségtelen, hogy egy naturál testépítő sosem bírna így kinézni, mint ők.. Mégpedig azért nem, mert nincs elég ideje hozzá.. Különböző szteroidok nélkül szerintem évtizedekkel tovább kéne ugyan olyan keményen edzenie, hogy elérje azt a szintet.. Viszont ennek a testi korlátok vagyis az öregedés és az anyagiak is gátat szabnak. Nameg nem mind1 az sem, hogy 10-15 évig kell brutálisan csinálni valamit vagy 30-35 úgy, hogy lehetett volna 10-15 év is belőle ha elkezd szedni ilyen dolgokat...
10/21 anonim válasza:
És azt nem is számoltad hogy az ember izmai csak bizonyos szintig tudnak naturál fejlődni.Kb 10-15év és onnan nincs tovább.Vagy úgy marad és szépen fokozatosan leépül vagy koxol és továbblép
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!