Testépítők. Hány évesek vagytok? Mióta edzettek? és mik a terveitek úgy értem esetleg versenyek, vagy csak jól kinézni, jó kondiba lenni. Vagy csupán kedvelitek ezt a sportot és szeretitek űzni csinálni.
24 éves vagyok,kb 5 éve edzek de nagyon sz@r mert 2 havonta kiugrik a vállam és meg se tudom mozdítani(egyhuzamban kb,2-3 évre jön ki az össz. tényleges edzésmúlt)!
csak jól szeretnék kinézni és szeretem az egész életmódot az összes velejárójával együtt!
22-vagyok 2-éve edzek.. terveim hát passz:)
jól kinézni az alap.XD meg persze erőt is növelni mellé(de ez a kettő együtt jár)
de leginkább kedvelem ezt a sportot és nagyon szeretem csinálni;)
GreenTea
Majdnem 22 vagyok. 6 éve mentem először le a terembe, eleinte csak azért hogy kicsit jobban nézzek ki és erősebb legyek, nem is nagyon figyeltem a kajálásra, sok más sportot csináltam mellette. Nagyjából 3 éve csinálom komolyan, tehát figyelek mindenre és úgy érzem minden nappal többet tudok:)
Cél: versenyzés (2012-es szezon)
köszi az eddigi válaszokat!!
ki az közületek aki használt vagy akar használni, bármilyen dopping szert?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!