Mell "zsír" csökkentése, hogyan?
Sziasztok!
Tudom hogy központi fogyás nincsen, ezért az lenne a kérdésem, hogy nekem a mellemen van kis zsír réteg, hogy az tmilyen gyakorlatal lehetne eltüntetni, esetleg "átalakítani" izommá (ha lehetséges)
A másik kérdésem, hogy kételyeim vannak a felüléssel kapcsolatban, ha csinálok felüléseket attól lehet fogyni, vagy nem? Mindenhol mást olvasok..
Köszönöm segítségeteket.
17/f
meg fekvőtámasz.
Látjátok nem kell itt edzeni, a hülye felfújt poros koxos gyurmagyurkák észrevehetnék már, hogy szexxel többre mennek...szánalmas bagázs. Aztán majd csodálkoznak, ha a sok brutális proteinportól 3 év múlva feleakkora sem lesz a kukijuk.
Na örülök.. :D Már ne haragudjatok meg de nagyon hülyék vagytok :D :D
Akkor ha lesz ilyen izom növelő party, remélem meghívtok, és fekvenyomástól kezdve a 2 golyós billiárdig bármi lehet nem? :D :D
Na most komolyra.. egyek húst is a rízs mellé?
Rendben,köszönöm nektek :D Sokat segítettetek..
De engedjetek meg még egy kérdést :D Milyen futó ruhát javasoltok ilyen időbe? Nem a kánikula 59okában akarok futni, hanem este maikor már kellemes.. melegítő nadrág és póló v mit? :D
Ha futsz arra figyelj hogy nehogy az legyen, hogy milyen gyorsan megy, mert az izomglikogént használ és zsír nem fog lemenni 0. Marha lassan, tényleg csak kocogva és olyan 40 perc minimum.
Futó ruha... Ami tetszik. Én rövidgatya / hosszú újjú cipzáros fölsőben szoktam, hogy azért melegem legyen, mert úgy hamarabb beindul a zsírégetés.
én futni csak kocsival szoktam menni, abban nem izzadok annyira és nem is fárasztó viszont sok energiát égetek közben.
egyébként be ne vedd ezeket a partykat, a gyúrós topik lakói mindig lemenek bulizni, de a fogyisosok mindig elrontják a hangulatot...
jah és kezd el megtanulni a profi testépítők jelmondatát
"majd jövőre"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!