Mell "zsír" csökkentése, hogyan?
Sziasztok!
Tudom hogy központi fogyás nincsen, ezért az lenne a kérdésem, hogy nekem a mellemen van kis zsír réteg, hogy az tmilyen gyakorlatal lehetne eltüntetni, esetleg "átalakítani" izommá (ha lehetséges)
A másik kérdésem, hogy kételyeim vannak a felüléssel kapcsolatban, ha csinálok felüléseket attól lehet fogyni, vagy nem? Mindenhol mást olvasok..
Köszönöm segítségeteket.
17/f
Amúgy érdekes hogy pont a testépítőknél van ennyi botrány.. meg csomóan terjesztenek is róluk minden szart :D De a kedvenceim mindig a kis édes gyk-s hozzáértő gyökerek maradnak :$<33 :$$ (LLL) :D
Na viszont most mennem kell, további jó szórakozást, kérdező neked meg bocsi és hajrá. :)
Na gyerekek, nem lépek fel pár óráig és kitárgyaljátok az életet :D
1; Az UFO-son behaltam.. xDDD :D:D:D
2; Most akkor Bunkoparaszt mellét kell masszíroznom hogy nekem menjen le a kis zsír?
3; Vettem 4kg rízst, meg krumplit, remélem elég lesz :D
Elmegyek futok, eszek rízst, aztán kis edzés (fekvőtámasz, van itthon súlyzó azokkal stb) szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!