Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mell "zsír" csökkentése, hogyan?

Mell "zsír" csökkentése, hogyan?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tudom hogy központi fogyás nincsen, ezért az lenne a kérdésem, hogy nekem a mellemen van kis zsír réteg, hogy az tmilyen gyakorlatal lehetne eltüntetni, esetleg "átalakítani" izommá (ha lehetséges)

A másik kérdésem, hogy kételyeim vannak a felüléssel kapcsolatban, ha csinálok felüléseket attól lehet fogyni, vagy nem? Mindenhol mást olvasok..

Köszönöm segítségeteket.

17/f

2011. júl. 11. 15:14
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
10%

sok fekvenyomás és fekvőtámasz

futás

2011. júl. 11. 15:17
 2/49 anonim ***** válasza:

Mit értesz központi fogyás alatt? Amit leírtál, az pont a helyi fogyás akarNA lenni, ha lenne ilyen. Csak sajnos nincs. Ígyhát diéta + aerob edzés kell neked is, mint mindenki másnak. A zsír izommá alakítása sem lehetséges, ez is egy baromság.

A felüléstől meg nem lehet fogyni, de erősíti a hasizmot. Ha netán te is kockahasat szeretnél, akkor majd akkor kezdj el felülésezni, ha már lefogytál. Sok sikert :)

2011. júl. 11. 15:19
 3/49 A kérdező kommentje:

Akkor elkedek futni, köszönöm..

Központi fogyás alatt azt értem, hogy én CSAK a mellemből szeretnék fogyni nem máshonnan.. így csak arra "gyúrok".

De nincs olyan nagy hasam egyáltalán, csak van egy kis zsírréteg rajta (Még sőrhasnak is szégyen lenne :D) így sem ahánlatos felüléseket csinálni? Nem hatna?

2011. júl. 11. 15:26
 4/49 bix ***** válasza:

a hízás globális folyamat ahogy a fogyás is. célzottan nem tudsz se hízni se fogyni. ha lenne ilyen minden nő giga mellekkel járna és lapos hasfallal...

helyi fogyás nincs. le lett írva. hasazhatsz de a hasizom kicsi, és kevés kalóriát éget el ha terheled. fuss, azzal eltűnik mindenhonnan a zsír...

2011. júl. 11. 15:29
 5/49 anonim ***** válasza:
Helyi fogyás nincs, mindenhonnan fogysz genetika függő hogy honnan menyit. Ha felülésezel (elégé nyírja a gerincet így nem a legjobb hasizom gyakorlat) a hasizmod erősödik, de nem lesz kockahasad.
2011. júl. 11. 15:30
 6/49 anonim ***** válasza:
bix, te egyébként nem unod a fogyirovatot? Mindig látom hogy milyen szövegeket írkálsz nekik, tök jól elmagyarázod a dolgokat, de vagy meg sem értik, vagy valaki bemondja utánad a 6 után nemevést, aztán kész vége..özönlenek a helyeslő és másokat (alaptalanul) oltogató válaszolók. Ráadásul testépítő vagy, nem? Miért nem itt okítod a népet? :D
2011. júl. 11. 15:35
 7/49 A kérdező kommentje:

Na köszönöm a válaszokat...

Akkor szerintem, menjek el futni rendszeresen, azzal megmozgatom magam, azaz égetem a zsírt, így a hasamról és a mellemről tűnhet el (de jelzem nem vagyok nagyon kövér 183cm, és olyan 75-80kg.. ) aztán meg ha jónak itélem kezdjek felülésezni (Nem kocka hasat szeretnék, csak hogy normális legyen) meg fekvőtámaszozni? (ez karra, és mellre is hat?)

Tudom sok a kérdés, bocsánat, nem értem én ezt.. lehet írtam most sok butaságot.. :D

2011. júl. 11. 15:53
 8/49 anonim ***** válasza:
Igen, ez így jó, de futás mellé kell egy normális étrend is.
2011. júl. 11. 16:00
 9/49 anonim ***** válasza:

Elmondom a titkomat: Napi 2 órát kell masszírozni a mellet!

Ez mitokondriális dezoksziplazmosztikus visszacsatolásnak hívják, a tested reagál a nyomásra, a masszírozásra és a zsírt leégeti magáról. A módszer hátránya, hogy nagyon fáj, de kibírhatatlanul.

Ui: A kukidon ne alkalmazd, mert egy 25 centisből simán levesz ez a módszer olyan 5 cm-t.

2011. júl. 11. 16:02
 10/49 anonim ***** válasza:

Fekvotamasz!!!

Elore minden masodik este nekiallsz fekvotamaszozni, nem az a lenyeg, hogy milyen sokat csinalsz, hanem hogy helyesen csinald, szep lassan, es sorozatokban. Csinalj negy sorozatot, koztuk max egy perces szunettel. Az elso sorozatban annyit csinalj amennyit az azutaniakban is meg tudsz csinalni. Pl: 10-10-10-10.

2011. júl. 11. 16:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!