Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Testépítés. Étrendkiegészítők....

Igen nemm kérdése:

Testépítés. Étrendkiegészítők. Létezik olcsóbb megoldás?

Figyelt kérdés
Sajnos nagyon drága dolgok a táplálékkiegészítők. 100%-os tejsavófehérjét próbáltam, de hasmenésem lett tőle több napig, így abbahagytam. Mennyi idő még hozzászokik a szervezet, vagy van olyan készítmény aminek nincs ilyen mellékhatása. Sajnos nekem nincs annyi pénzem, hogy egy hónapra 6-10ezer forintot elköltsek. Létezik olcsóbb megoldás? Heti 4 súlyzós edzés + futás. A célom, valamivel nagyobb izomtömeg, de inkább szebb, kidolgozottabb forma.
2011. júl. 5. 16:39
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
a kaja az alap, de ha edzés után iszol egy tejsavóturmixot és mondjuk még a nap folyamán egyszer, valamint szedsz multivitamint és valamilyen izületvédőt akkor nem kell elköltened egy vagon lóvét és mégis sokat tettél a fejlődésedért. meg lehet enni napi 1kg húst is, de ahhoz rengeteg zöldség is kell, mert nem tesz jót a gyomornak. akkor már talán jobb ha kevesebb húst eszel és mellé iszol 1-2 turmixot is. szerintem van egy optimális határ ami nem kerül rengeteg pénzbe ugyanakkor mégis használ.
2011. júl. 7. 16:45
 32/33 anonim ***** válasza:
rdney@citromail.hu <--ide írhatsz
2011. júl. 7. 19:45
 33/33 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindenkinek a segítséget!
2011. júl. 7. 23:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!