Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Testépítés. Étrendkiegészítők....

Igen nemm kérdése:

Testépítés. Étrendkiegészítők. Létezik olcsóbb megoldás?

Figyelt kérdés
Sajnos nagyon drága dolgok a táplálékkiegészítők. 100%-os tejsavófehérjét próbáltam, de hasmenésem lett tőle több napig, így abbahagytam. Mennyi idő még hozzászokik a szervezet, vagy van olyan készítmény aminek nincs ilyen mellékhatása. Sajnos nekem nincs annyi pénzem, hogy egy hónapra 6-10ezer forintot elköltsek. Létezik olcsóbb megoldás? Heti 4 súlyzós edzés + futás. A célom, valamivel nagyobb izomtömeg, de inkább szebb, kidolgozottabb forma.
2011. júl. 5. 16:39
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

"minimum 30dolcsi,de méret vagy súly függő.volt h kosárba tettem 10 kiegészítőt(kis dobozkákat) és ugyan annyi volt mindíg a szállítási költség v minimálisat változott.de nagy vödrös tápkiegeknél többe lenne a szállítás mint maga a kaja sajnos.azt mondom h a blowout -termékeket(hormonnövelők,ösztrogéngátlók,stb)érdemes kintről rendelni,feléből megvan,de sajna a proteinre nem számíthatunk onnan:S"

Pedig azt hittem beújíthatok valamit olcsón:D

2011. júl. 5. 20:17
 22/33 A kérdező kommentje:

Ez az étrend minden egyes nap? :)

Sok hasonlót találtam a fent leírt oldalon, de nem értettem, hogy ezek mindennapos étrendek-e.

[link]

30csomag-tehát egy hónapra elegendő ha jól értelmezem, és ez tartalmazza az általad említett OMEGA-3-t is. Ilyet beszereznék akkor.

2011. júl. 5. 22:05
 23/33 anonim ***** válasza:

igen, mindennapos!

A Multi Pro jó döntés :)

2011. júl. 5. 22:29
 24/33 A kérdező kommentje:

És így nem unod meg ezt az étrendet? mennyire lehetne még esetleg variálni?

Eddig szedtem kálcium-magnézium tablettát amiből egy doboz 5e körül van, na most a Multi-pro pak tartalmazza mindkettőt és még kicsivel nagyobb mennyiségben is.

2011. júl. 6. 12:11
 25/33 A kérdező kommentje:
Hogy alakítanád az edzéstervet, ha a lábamat nem szeretném edzeni, ugyanis több mint 10évig fociztam. Csak a felsőtestemmel szeretnék foglalkozni...
2011. júl. 6. 13:53
 26/33 anonim ***** válasza:

TOMAtm:

Hozzád lenne egy kérdésem, a külföldről való rendelés kapcsán. Ezeket a terméket még levámolják, tehát rájön még a 25% ÁFA? Többször rendeltem külföldről, és míg egyik csomagot nem vámolták meg, addig a másikat igen. Ez gondolom függ a feladás módjától, tehát, hogy hogy küldik el a csomagot. Neked ezzel kapcsolatosan mi a tapasztalatod?

2011. júl. 6. 14:37
 27/33 A kérdező kommentje:
RdneyD megosztanád velem az e-mail címed?
2011. júl. 6. 20:03
 28/33 TOMAtm ***** válasza:
összeghatára van a Vámkötelezettségnek.nem tudom pontosan mennyi,de 100euróig nem fizettem vámot.ja ööö ha rendelsz kérd meg az eladót a comment rovatban h GIFT-nek adja fel a csomagot,és ha előre utalással fizettél akkor irjon rá 98 dollárt és kész.akkor nem kell tutira vámot meg forgalmi adót fizetned.-ennek az a buktatója h nem reklamálhatsz ha bellül nem az vagy annyi van mint amit rendeltél,csak a felírt értékhatárig.
2011. júl. 6. 20:49
 29/33 anonim ***** válasza:
Melyik cég adja fel amcsiból giftként? törvény bünteti náluk. Egy nagy 10-20 kilós tápkieges bödönökkel teli dobozra rávakarnak 98 dolcsit nem lesz feltűnő?
2011. júl. 7. 06:12
 30/33 A kérdező kommentje:
beszéljétek már itt meg !
2011. júl. 7. 10:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!