Testépítés. Étrendkiegészítők. Létezik olcsóbb megoldás?
"minimum 30dolcsi,de méret vagy súly függő.volt h kosárba tettem 10 kiegészítőt(kis dobozkákat) és ugyan annyi volt mindíg a szállítási költség v minimálisat változott.de nagy vödrös tápkiegeknél többe lenne a szállítás mint maga a kaja sajnos.azt mondom h a blowout -termékeket(hormonnövelők,ösztrogéngátlók,stb)érdemes kintről rendelni,feléből megvan,de sajna a proteinre nem számíthatunk onnan:S"
Pedig azt hittem beújíthatok valamit olcsón:D
Ez az étrend minden egyes nap? :)
Sok hasonlót találtam a fent leírt oldalon, de nem értettem, hogy ezek mindennapos étrendek-e.
30csomag-tehát egy hónapra elegendő ha jól értelmezem, és ez tartalmazza az általad említett OMEGA-3-t is. Ilyet beszereznék akkor.
igen, mindennapos!
A Multi Pro jó döntés :)
És így nem unod meg ezt az étrendet? mennyire lehetne még esetleg variálni?
Eddig szedtem kálcium-magnézium tablettát amiből egy doboz 5e körül van, na most a Multi-pro pak tartalmazza mindkettőt és még kicsivel nagyobb mennyiségben is.
TOMAtm:
Hozzád lenne egy kérdésem, a külföldről való rendelés kapcsán. Ezeket a terméket még levámolják, tehát rájön még a 25% ÁFA? Többször rendeltem külföldről, és míg egyik csomagot nem vámolták meg, addig a másikat igen. Ez gondolom függ a feladás módjától, tehát, hogy hogy küldik el a csomagot. Neked ezzel kapcsolatosan mi a tapasztalatod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!