Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hány kilóra tudom felhozni...

✮ʝօк&# kérdése:

Hány kilóra tudom felhozni magam a nyáron? 15/F

Figyelt kérdés
általában 63kg vagyok ( van amikor 61 és van amikor megfogom a 65-t is), 177 magas.Heti 5 edzéssel és megfelelő, vagy majdnem megfelelő étkezéssel kb mekkorára hozhatom fel magam?
2011. jún. 10. 15:05
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
amilyen retardált kérdés ez szerintem fogyni fogsz.. 41,78 kilóra tippelek ... nyilván a majdnem megfelelő hogy minden reggel kolbászos kenyér ebédre leves estére nutellás kenyér.. ember gondolkozz már mielőtt kérdezel.. nem akarlak fikázni de kikívánkozik belőlem.. genetika meg táplálkozás meg edzés függő az egész.. idegen emberek honnan szopják ezt ki neked?
2011. jún. 10. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.