A semmiből 1 év alatt lehet kockahasat építeni?
16 éves vagyok, 188cm 66kg, http://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474&feature=related ezt kezdtem el, s ha valakinek van valamiféle tapasztalata, hogy működik e, vagy csak viccből szenvedek vele, s megosztaná velem, azt megköszönném.
ui.: kaja-tippeket is, ha tudna adni valaki, hálás lennék! :)
köszönöm előre is a válaszokat!
mark86
üdv mindenkinek! miii a retek van itt??
ki ez a láázítóó???
itt mindenkinek kockás a hasa és kemény a f@sza úgyhogy jó helyen jársz csibe! 6 után pingvit egyé mee megmondta az aids-es gyerek hogy tapsolással leesik a hűtő az emeletről
és kiugrik belőle ropi répa!
mark86
Dávid látom tanulgatsz! ;)))
Minden csak befektetett energia kérdése.
Ha elég pénzt és időt tudsz feláldozni, akkor 1 év alatt bármit elérhetsz.
Én 9 hónapot tömegelnék, és 3-at szálkásítanék a helyedben, mert kell 90 nap egy tisztességes diétához.
Terem nélkül viszont nem fog menni.
mark86
lehet! nem kellett volna reagálnunk a 6 után nem evősre!
írjál te gyerek ha valami nem világos! :D
ez a pingvines beszólás de gyökér volt :D,agyadra gyúrjál.
Mindenesetre lehet keményebben kell edzened hogy tényleg látszódjanak a kockák,mert én persze azzal is beérem ha kevesebbet eszem 6 UTÁN MÁR NEM VAGY CSAK KÖNNYŰ KAJÁKAT :P és lapos a hasam bár még csak 4 kocka dudorodott ki eddig,a hasam alsó részéről pedig hullahoppal lefaragható az a minimális zsír ,nekem ezek a módszerek beváltak és csak a véleményemet közöltem.
viszont konditeremben lehet eredményesebb lenne járni.sportolsz amúgy vmit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!