Szerintetek evvel lehet rendes (látszó) kockahasat csinálni?
http://www.youtube.com/watch?v=dpu8rB_hxG8&feature=feedwll&l..
Reggel és Este csinálom meg 1x, 2 napja kezdtem és az volna a kérdés hogy látszódik e majd az ilyen feladatoktól az izom? ÉS mikorra? 15 éves vagyok 168 centi és 54 kiló! Nincs rajtam sok felesleg!
először is ezzel nem pedig evvel
És ezek nagyon jó videók lehet
Az evvel nem helyes, ez új dili. A magyar nyelvben teljes hasonulás van, és a rag hasonul a szótőhöz, és semmiképp sem fordítva. Ez-vel. Gondolom a "traktorral" helyett sem azt mondod, hogy "traktovval".
A nyelvtanóra végére érve, szerintem teljesen felesleges ennyiféle gyakorlattal pumpálgatni, ettől nem lesz jelentősen erősebb a hasfalad. Inkább végezz teljes felülést római padon, kezdetben plusz terhelés nélkül, majd idővel egyre nagyobb súllyal, és/vagy tanuld meg a lábemelés helyes kivitelezését! A "haskerék" és kiemelkedően hatékony. Gyanítom, hogy nincs eszközöd, és konditerembe nem járnál, ezért marad a lábemelés és a haskerék. Az utóbbit nem túl drágán be lehet szerezni és számottevő helyet nem foglal. A lábemelést a Fegyencedzésből remekül meg tudod tanulni. Ha ez megy, a haskerék nem is feltétlenül kell.
Szálkás, azaz kockahasú pedig az alacsony testzsírtól leszel, de ezt nyilván tudod.
" Azonban mivel ezek a szavak megjelentek a hétköznapi beszédben, leginkább az ún. pesti nyelvjárásban, pár éve a magyar helyesírási szabályba is belevették[,] és elfogadottá tették, hogy úm. visszafelé hasonulhatnak. Azóta létezik az avval és evvel szó hivatalosan is.”"
azt tudjuk amit Stomp Dani írt, hogy csak akkor van kockás has, ha nem takarja sok zsír?
OFF- Deni, a honlappal hogy állsz? tavaly beszéltünk eZZel kapcsolatban :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!