Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek evvel lehet...

Szerintetek evvel lehet rendes (látszó) kockahasat csinálni?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=dpu8rB_hxG8&feature=feedwll&l..

Reggel és Este csinálom meg 1x, 2 napja kezdtem és az volna a kérdés hogy látszódik e majd az ilyen feladatoktól az izom? ÉS mikorra? 15 éves vagyok 168 centi és 54 kiló! Nincs rajtam sok felesleg!

2011. okt. 13. 16:04
 1/8 anonim válasza:

először is ezzel nem pedig evvel

És ezek nagyon jó videók lehet

2011. okt. 13. 16:28
 2/8 anonim ***** válasza:
első, nem. tudom, engem is rohadtul idegesít, de sajnos az evvel is helyes :D
2011. okt. 13. 16:32
 3/8 ✮ʝօк&# ***** válasza:
Szerintem maradj a hagyományos felüléseknél, és legfőképp lábemeléseknél. Ha nincs rajtad sok felesleg, akkor nem lesz nehéz ezekkel igazi ERŐS hasizmost csinálni, (ami nem mellesleg kockás is lesz :D ) nem pedig olyan kis szellős izét a mellkasod alá :D
2011. okt. 13. 16:40
 4/8 anonim válasza:
Akkor elnézést:) Én úgy tanultam, hogy az "evvel" nem helyes.
2011. okt. 13. 17:34
 5/8 anonim ***** válasza:

Az evvel nem helyes, ez új dili. A magyar nyelvben teljes hasonulás van, és a rag hasonul a szótőhöz, és semmiképp sem fordítva. Ez-vel. Gondolom a "traktorral" helyett sem azt mondod, hogy "traktovval".

A nyelvtanóra végére érve, szerintem teljesen felesleges ennyiféle gyakorlattal pumpálgatni, ettől nem lesz jelentősen erősebb a hasfalad. Inkább végezz teljes felülést római padon, kezdetben plusz terhelés nélkül, majd idővel egyre nagyobb súllyal, és/vagy tanuld meg a lábemelés helyes kivitelezését! A "haskerék" és kiemelkedően hatékony. Gyanítom, hogy nincs eszközöd, és konditerembe nem járnál, ezért marad a lábemelés és a haskerék. Az utóbbit nem túl drágán be lehet szerezni és számottevő helyet nem foglal. A lábemelést a Fegyencedzésből remekül meg tudod tanulni. Ha ez megy, a haskerék nem is feltétlenül kell.

Szálkás, azaz kockahasú pedig az alacsony testzsírtól leszel, de ezt nyilván tudod.

2012. jan. 15. 21:35
 6/8 anonim ***** válasza:
A magyar tanárom is megmondta, hogy sajnos helyes.
2012. jan. 16. 06:26
 7/8 anonim ***** válasza:

" Azonban mivel ezek a szavak megjelentek a hétköznapi beszédben, leginkább az ún. pesti nyelvjárásban, pár éve a magyar helyesírási szabályba is belevették[,] és elfogadottá tették, hogy úm. visszafelé hasonulhatnak. Azóta létezik az avval és evvel szó hivatalosan is.”"

azt tudjuk amit Stomp Dani írt, hogy csak akkor van kockás has, ha nem takarja sok zsír?

OFF- Deni, a honlappal hogy állsz? tavaly beszéltünk eZZel kapcsolatban :D

2012. jan. 16. 09:21
 8/8 anonim ***** válasza:
OFF - Facebookon fut BeastTraining néven oldalként. Még nagyon kevesen csatlakoztak csak, és mivel ezt afféle fórumnak szánom, és eddig még nem kérdezett vagy mondott senki semmit, várok. :) Amint lesz mire föl írnom, írok. Bár korábban javasoltad, hogy osszak meg cikkeket meg hasonlók, lehet, hogy ezt megejtem, teszto-n sok olyan van, amit alapműnek találok.
2012. jan. 16. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!