Hogyan tudnék kockahasat csinálni?
Először is elmondanám ,hogy olvastam ott valami testzsir dolgot meg olvastam egy hasprés cuccot is.
És igen googleba is megnéztem . de a testzsirral nem igazán tudok mit kezdeni hisz ha jól néztem valami diéta kell ahoz meg nem értek. a hasprés pedig nemtudom melyik a jo/jobb gyakorlat mert nem értek hozzá .
magamról 16 vagyok (egy hete) 180 cm magas , 63/64 kg (ez igy ingázik de általában 64 mint 63).
lassan 4 hónapja járok kondizni heti 4 szor természetesen az erőlétemen ez nagyon meglátszik.
az a baj ,hogy a hasam nem nagyon akar formálódni.persze van változás de nem akkora mint máshol (pl. tricepsz).
mit tanácsoltok?
Van, akin nem lehet segíteni...
Diétázz, hasazz, ja, egyiket sem akarod, szopi.
én nem mondtam olyat hogy nem akarom !
de nem értek hozzá igy nem kezdem el mivel az rosszabb ha szarul csinálom. ezért kérek tanácsokat.
hanyattfekvés, lábak nyújtva, karok fej mögött (akár tarkón, ahogy jól esik hisz ennyi lesz az összes kényelmes benne)
láb megemel ~10 cm a földtől, és elemelkedsz felsőtesttel is kb. ennyire.
10x picit emelkedj föl-le (csak pár centit elég, kicsit húzódjon össze a hasizmod) majd le, pár másodperc pihi és újra.
minél többet csinálod, kevesebb pihenővel, annál jobban erősít...
testzsír: figyelj a kalóriabevitelre. ne egyél túl sokat, főleg ne fehérkenyeret, lisztet.. sok zöldség-gyümi meg hús.
sorry kicsit sarkított, de kezdetnek ez. ha 1-2 hónapig ezt csinálod, akkor érdemes belemenni mélyebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!