Hogyan érjek el kockahasat?
Figyelt kérdés
11éves koromtol 13-ig karatéra jártam, elég izmos lettem kockahasam is volt,de most hogy abahagytam felszedtem pár kilót és most újra kockahasat szeretnék. amúgy nemvagyok olyannyira duci, pár feles kilorol van szó, 14/f, van erre valamilyen hasizom fejlesztő módszer amit itthon is elvégezhetek ? bármien tanács jöhet ide . a válaszokat előre is köszönöm :-)2011. szept. 2. 23:57
2/11 Offthewall válasza:
Istenem, hasizma mindenkinek van, nem 1 "fekete lyuk" van a zsír alatt... Az edzéstől csak még erősebb lesz maximum. De látszani nem fog, hisz azon van a zsír!!! Úgyhogy diétázz. Írd be googlebe, szálkásító étrend. és olvasgasd ezt is: body.builder.hu valamint végezz aerob edzést(biciklizés, foci, hosszú séta, kocogás. Minden ilyesmi használ, úszáson kívül, de ez bonyolult) Valamint ha lehetőséged van rá még mellé súlyzós edzés. Szóval csak azt az 1-2 kilót dobd le szálkásítással, amiről szó van, nem kell itt a hasadat szétgyúrni, ha nincs mellé mell, hát, bicepsz, vádli stb...
3/11 anonim válasza:
szerintem nem ilyen válaszra vagy kíváncsi hogy felülés, fekvőtámasz póz tartás alkaron 3x 1 perc, stb hiszen ha sportoltál muszáj ismerned ezeket ;D nekem eléggé bejött a magas térdemeléssel hosszasan futás habár ehhez nem árt egy kicsit dilisnek penni, vagy talán este érdemes, amikor már nem nagyon érdekel senkit meg Amúgy sem látnak ;) mi volt a baj a karatéval? Nekem a taekwondo hozta meg a kOckahasizmot, szerintem folytasd a karatét vagy kezdj bele vmi újba!16/f
4/11 anonim válasza:
Szerintem YouTube™-on is érdemes utánanézni különféle sportgyakorlatoknak. Vannak nagyon hasznosak.
5/11 A kérdező kommentje:
00:11 megfogadom a tanácsod/tanácsaid
00:15 minden nap eljárok futni este mikor jo hüvös van, e mellet hasprés, felülések,van 4kg-os sulyzom is,fekvőtámaszokat csinálok,alig eszek napközbe, ha eszek is, fehérjedús ételeket, szoval én elkezdtem fogyni, csak attol félek hogy ezmég nem elég a hasi zsir réteg leadásához
2011. szept. 3. 00:31
6/11 A kérdező kommentje:
a karatét azért hagytam abba mert én arra azért jártam hogy megtudjam magam védeni, olyan helyen lakom ahol elkell az önvédelem, és ha elkezdek ott karatézni de azok nekemjönnek valami vasruddal vagy féltéglával akkor hiába védem magam puszta kézzel, ahogy a kiyukushin karatén tanitják :D
2011. szept. 3. 00:37
7/11 anonim válasza:
Az elejét ne olvasd végig,tekerd le és ott vannak a gyakorlatok.Csajos :D De nagyon jó :)
8/11 krvua válasza:
vegyél rá valakit hogy feszítse be és érjél hozzá:D
9/11 Joe.38 válasza:
Vagy kiveszed a hűtőből a rácsot. Kihúzod és jó erősen sokáig szorítod a hasadhoz. De oda is kötözheted.
10/11 A kérdező kommentje:
a tudatlan zabi szobanövények kiméljenek:)
2011. szept. 3. 20:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!