Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kockahasat szeretnék, hogyan?

Kockahasat szeretnék, hogyan?

Figyelt kérdés
Közel 170-180 cm magas kb 60 kilós serdülőkorú fiú vagyok. Nincs se kockahasam se pocakom és 2-3 naponta szoktam menni kondizni. Mindenki mást mond hogy a kockahas titka a diéta, a hasprés, a sok mozgás, a felülés. Szóval szeretném tudni melyen edzésprogrammal és/vagy esetleg milyen diétával érhetem el a kockahasat.
2011. okt. 8. 23:12
 1/6 anonim ***** válasza:

Diétát magadnak kell összedobni, de 18-20 éves korig elég gyors az anyagcsere szóval nem feltétlen szükséges! napi 6x étkezz , ebből 2 db ilyen gyenge legyen mint pl 2 alma megevése ( ez azért fontos hogy egész nap aktív maradjon az anyagcseréd ) A többin viszonylag többet, és próbálkozz táplálobb kajákkal a kakaóscsiga, egyéb ilyen pékcuccok helyett.

Szálkásítás : a mozgás szálkásít, én személy szerint azt csinálom hogy 15 percen keresztül : fél percig sprintelek teljes erőből majd 1,5 perc séta , és ezt folymatosan. Mivel eléggé izomigényű a sprint pl a kocogáshoz képest, szerintem nem épül le annyira az izomzatod , de zsírt az még is éget. na kb ennyi lenne, 1 hónap alatt értem el sprinttel kockahasat, 15 % testzsírról indultam most vagyok kb 5-6 % , heti 3x végzek súlyzós edzést melette ( ezeken a napokon nem sprintelgetek ) De a sprint miatt keveset dolgozok kondiban lábra, mivel a sprint is rendesen igénybeveszi

2011. okt. 8. 23:59
 2/6 anonim válasza:

"Közel 170-180 cm" Na most mennyi? :) Nem tudod a saját magasságod? Azt ugye tudod, fiú vagy-e vagy lány?

Nem mondtak mást, mindenki igazat mondott...

Ezen belül túl általános a kérdésed, erre nem lehet válaszolni, keress egy edzőt!

2011. okt. 9. 00:01
 3/6 anonim válasza:
Első! Honnan szeditek mindig ezeket az ostobaságokat 5-6%-os testzsír? édesapa, akkor te már halott vagy és a koprsód ajtajára kent zsír az 5-6%...! Zsír a testben nem csak ott van, ahol látod, hanem még a szerveknél is... Jó lesz az neked úgy 10-12-nek is.
2011. okt. 9. 00:07
 4/6 anonim ***** válasza:
színpadon versenyző embereknél 3-4%-os testzsír is van. akinek ez az életformája és mindennap tesz ezért az képes is fenntartani.
2011. okt. 9. 00:54
 5/6 anonim ***** válasza:
7 pontos méréssel pedig ez az eredmény jött ki
2011. okt. 9. 00:55
 6/6 anonim válasza:

3-4%-os testzsír nincsen, higgyél nekem. A tied kizárt hogy annyi, már kórházban feküdnél. A 7 pontos mérésről meg annyit, hogy 1) nem laboreredmény 2) a géppel végzett mérések is a test elektromos vezetőképességét használják ki, mivel a zsír rosszul vezet, ezért számításokkal megsaccolja annak mértékét. Azonban még ez sem pontos! Mivel ha dehidrált vagy, már más értéket mutat, mintha ittál volna közvetlen előtte. Hibamértéke 3-4%! (Ebből láthatod, hogy meg sem tudnád mérni a 3-4%-ot, hiszen ez a hibahatár!) Nagyon pontos értéket már nagyon bonyolult mérésekkel lehet végezni laborban! de ezt nem használják, mert felesleges...

A testépítők, akik a versenyre készüléskor egészségre káros (de nem illegális) szereket használnak: vízhajtók, anyagcsere fokozók, erős zsírégetők stb... sem érnek el 3-4%-ot, mert a létfontosságú zsír mennyisége 5%! A te eredményed, mivel nem hiszem hogy erős zsírégetőt és vízhajtót használnál hónapokig, erős jóindulattal is 8-10% lehet, és ez már kockahas! Egyes embereknél már a 12% is kockahas.

2011. okt. 10. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!