Hogyan érjek el kockahasat?
Figyelt kérdés
11éves koromtol 13-ig karatéra jártam, elég izmos lettem kockahasam is volt,de most hogy abahagytam felszedtem pár kilót és most újra kockahasat szeretnék. amúgy nemvagyok olyannyira duci, pár feles kilorol van szó, 14/f, van erre valamilyen hasizom fejlesztő módszer amit itthon is elvégezhetek ? bármien tanács jöhet ide . a válaszokat előre is köszönöm :-)2011. szept. 2. 23:57
11/11 anonim válasza:
felülésezzél jó sokat de ne csak hasra gyurj hanem bicepsz,tricepsz stb. ja meg olyan nincs h alig eszel naponta enni kell csak próbálj minnél kevesebb zsírt elfogyasztani annyit amennyit le is adsz és min 3 óránként kell enni stb. ha kell infó írjál 15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!