A semmiből 1 év alatt lehet kockahasat építeni?
16 éves vagyok, 188cm 66kg, http://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474&feature=related ezt kezdtem el, s ha valakinek van valamiféle tapasztalata, hogy működik e, vagy csak viccből szenvedek vele, s megosztaná velem, azt megköszönném.
ui.: kaja-tippeket is, ha tudna adni valaki, hálás lennék! :)
köszönöm előre is a válaszokat!
15:28as nem a noklapjából szedtem!
és szerintem van igazság alapja annak amiket írtam ,6-7 után meg tényleg nem tanácsos enni főleg nagy cubákokat de ezt szerintem majdnem mindenki tudja.
és írtam hogy előtte bemelegítés zsírégetés utána felülés!
kockafejü.
húde sokan írtatok egyszerre! :D
terem nincs kizárva, de a tömegnövelés bajos lesz, nem nagyon jön fel rám semmi. (naponta 4-5ször étkezem..)
87%-os: Törődj bele, hogy amiket mondasz, azok hülyeségek. Cubákos húsokat amúgy sem kell zabálni, de ettől függetlenül 6 után még kell enni!
Olvass utána a dolgoknak, mert hiába osztogatod a tanácsaid jóindulattal, ha kreténségek.
Ezt neked találták ki:
Olyan nincs, hogy nem jön fel rád semmi, ez a szokásos duma. Napi 2g/ tskg fehérjétől és 5g/tsk szénhidráttól jönne a hús, ne fossá.
6 után nem evős:
NE EGYÉ HAT UTÁN TE OKOS!!!! NEm érted, hogy ez egy faszásg? Sovány húst zöldséggel még 10 kor is ehetek, ha 1 kor fekszek le.
Nekem a lenmag segített illetve a hullahopp:D de nem lettek annyira kidudorodó kockáim ,csak csinosabb formásabb lett a hasam.DE én mellette sportoltam,azt egy szóval se írtam hogy ezek csodaszerek,csak segítenek
saját tapasztalatból írom ezeket.
akkor bunkóparasztra hallgass:D hát bocs de ez a név,legalább nem sértődsz meg amikor leírom.
akkor ezek szerint itt mindenkinek kockás a hasa.
Mrolympia
Hidd el,hogy 1 testépítő jobban tudja mi kell a kockáshashoz.Zsírmentes állapotban állnak színpadra halálközeli állapotban és képzeld,hogy esznek 6 után,sőt még van aki éjszaka is felkel benyomni 1 turmixot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!