Melyik a leggazdaságosabb tejsavófehérje?
Ti melyiket veszitek? Most promixet nyomok, de nekem nem jó a szója, úgyhogy visszatérek a tejsavóhoz. Peak whey fusiont néztem, ami első látásra k*rva drágának tűnik, de így, hogy utánaszámoltam, olcsóbb egységesen mint a Scitec whey professional, mivel több benne a fehérje. Szerintetek?
Melyiket lenne érdemes, bármi más gyártótól is vennék, ha megéri...
mark86
a peak-el én is szemezek! (amerikai tápkieget meg nem veszek mert mire nagy hajókon behozzák megromlik és elkoxosodik-bunny mondta) :)
mark86
hol nézted az árát? 5200/kg?
GreenTea
17ért vettem 4,5kg San Pure Platinum Whey-t (77%). Szerintem az eléggé megérte:)
Akcióban egyszer sikerült vennem 4,5kgos scivation wheyt 13ért, na az volt a leggazdaságosabb :)
Amúgy a peak minden csak nem gazdaságos, viszont cserébe jóféle cumó. Ami 10 alatt van 2,27es kiszerelés, az már elég gazdaságos.
A leggazdasagosabb az izesitetlen, szinezek mentes tejsavo koncentratum. Nehany haverral kozosen vettunk 10kg-os zsakot 15 ezerert. A papir szerint 80% feherje, amit, nyilvan nem hinnetek el (en is ketelkedtem benne), de mivel volt lehetosegem bemerni a laborban ahol dolgozom, es valoban annyi. [link]
(mondjuk nekem az szamitott, hogy ne legyen benne mesterseges edesitoszer, meg szinezek, mert szerintem azok artalmasak)
mark86
soha az életben nem vennék ilyet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!