A marhafehérje tényleg jobb mint a tejsavófehérje?
Nyomom a közhelyeket figyelj.
Mindenkinek más jön be. Nincs jobb vagy rosszabb márka a tömegnövelők terén. Nem térnek el ezek egymástól szinte már semmiben. Vagyis két x izolátum más-más gyártótól szinte ugyan azokból a komponensekből épül fel kisebb eltérések vannak csupán. Én abban sem hiszek, hogy az egyik jobban beválik, mint a másik. Amondó vagyok, hogy véletlenszerűen az egyik ideje alatt valami más miatt fokozódott a növekedés mind erőben mind méretekben és ez után az ember hajlamos azt hinni, hogy az újfent vásárolt cucctól volt ez és arra kezd el esküdni.
Én személy szerint a Scitectől még sosem tudtam számomra normális terméket beszerezni. Úgyszintén a biotech és a power is elég gyengén szerepelt nálam. A Nitrotech volt az ami eddig nekem bejött, viszont mivel ezen az elven vagyok, mint amit levéstem előzőleg, így sosem maradok meg ugyan annál a terméknél két doboznál tovább...
Áh, nem akarok hazudni. A hotblood-tól sikerült megszédülnöm. Tehát mégiscsak ér valamit!:D Pedig azt hittem, hogy legalább placebo hatást okoz, de nem. Beszédültem tőle edzés végén, tehát tényleg gyorsít meg lassít, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!