Elvileg lehetne főzve is elkészíteni a tejsavófehérje-izolátumot, hogy-hogy nem szokás?
Végül is a fehérjetartalmát a legkevésbé sem rombolná. Azért kérdezem, mert van pár szerintem remek ötletem nagyon finom, magas fehérjetartalmú desszertek készítésére, viszont fontosnak tartom, hogy rákérdezzek, hátha valamelyik szempont figyelembe vételét elmulasztottam.
Köszönöm a válaszokat!
lehet, de ne horrordrága izolátumot használj erre, jó a sima koncentrátum is.
én szoktam pudingot csinálni, 3 deci tejbe megy 40g csokisprotein, meg 3 teáskanál keményítő. összeshakelem, teflonos serpenyőbe megmelegítem, és készen is van.
Természetesen valamilyen olcsó WPC 80-asra gondoltam, és magam is ehhez hasonló desszertekre, mint puding vagy mondjuk palacsintatöltelék.
Egyébként világos, hogy eleve arra találták ki, hogy felhajtható legyen, így érthető, miért nem használják másra.
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!