Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Elvileg lehetne főzve is...

Elvileg lehetne főzve is elkészíteni a tejsavófehérje-izolátumot, hogy-hogy nem szokás?

Figyelt kérdés

Végül is a fehérjetartalmát a legkevésbé sem rombolná. Azért kérdezem, mert van pár szerintem remek ötletem nagyon finom, magas fehérjetartalmú desszertek készítésére, viszont fontosnak tartom, hogy rákérdezzek, hátha valamelyik szempont figyelembe vételét elmulasztottam.


Köszönöm a válaszokat!


2011. febr. 15. 22:04
 1/4 anonim ***** válasza:

lehet, de ne horrordrága izolátumot használj erre, jó a sima koncentrátum is.


én szoktam pudingot csinálni, 3 deci tejbe megy 40g csokisprotein, meg 3 teáskanál keményítő. összeshakelem, teflonos serpenyőbe megmelegítem, és készen is van.

2011. febr. 16. 02:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 Da puta madre ***** válasza:
Szerintem azért nem szokás, mert így kaja lesz, és pont azt veszti el, ami nekem legalább is fontos: gyorsabb meginni, mint enni, és talán a gyomorban is többet töltene el.
2011. febr. 16. 12:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 Da puta madre ***** válasza:
de néha viszont elképzelhető, ha finom.
2011. febr. 16. 12:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:

Természetesen valamilyen olcsó WPC 80-asra gondoltam, és magam is ehhez hasonló desszertekre, mint puding vagy mondjuk palacsintatöltelék.

Egyébként világos, hogy eleve arra találták ki, hogy felhajtható legyen, így érthető, miért nem használják másra.

Köszi a válaszokat!

2011. febr. 16. 20:17

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!