Az igaz hogyha valaki hasra gyúr (értsd hasprés, felülés) és van 1 kis hasa, akkor nemhogy kisebb lesz hanem nagyobb?
Figyelt kérdés
Itt olvastam és elég hülyén hangzott .. addig oké h csak akkor lehet kockahasa valkinek ha 8% alatt van a testzsír ... és azt írta a valaki hogyha valakinek van 1 kis hasa akkor az izom a zsír réteg alatt nő tehát nemhogy kisebb lenne ahnem csak nagyobb hasa lezs valakinek? ezt valahogy nem tudom elhinni... de szükségem van megerősítésre... ti erről mit gondoltok?2009. márc. 12. 18:38
1/5 anonim válasza:
Lehetséges, ugyanis a zsír nem csökken, viszont az edzés hatására megvastagodhat a hasi izomzat. Habár ez a méretnövekedés szerintem nem jelentős.
2/5 anonim válasza:
A hasazástól lesz nagyobb a hasad látványosan senkinek. Ahogy olvastad és úgy látom érted is annyi az egész, hogy nem fog látszatni az izom a hájtól. De ha nem látszik minek csinálnád?
3/5 anonim válasza:
"De ha nem látszik minek csinálnád?"
Hát pl azért mert a törzs stabilitásban az egyik legfontosabb szerepet vállaló izom, másrészről egy erősebb, vastagabb hasizom csökkenti a sérv kialakulásának az esélyét.
És még sorolhatnám...
4/5 anonim válasza:
Hülyeség.A mozgástól ég a zsír is ha jól csinálod.
5/5 anonim válasza:
Persze, hogy ég a zsír a mozgástól. Az aerob mozgástól...
És a hasazás - és a súlyzós edzés úgy általában - nem aerob edzés, hanem anaerob, ami nem jár zsírbontással...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!