16/F KÉP Miért van az, hogy reggelente majdnem lapos a hasam, viszont ha eszek valamit, vagy este már vacsora után akkora hasam van, mintha valami több évtizedes sörhasam lenne?
Valamint ez már elhízás? BMI szerint egyáltalán nem, de hát az nem lát :D
62 kg vagyok és 173-174cm kb. (nem tudom pontosan, már rég mértem magam)
szeretek focizni futni biciklizni, de ez nem látszik rajtam
ha leadnám az édességet, lenne javulás? kevés rajtam az izom az biztos, viszont kondizni nem tudok, inkább itthon csinálnék akkor fekvőtámaszokat stb, mert úgyse bírnám a kondit. mellé meg járnék futni.
íme a képek:
az utolsó 3 reggel készült, az első 3 este. a 2. és az 5. képen feszítem a hasizmom, azért kisebb. viszont nem igazán látni, tavaly sokkal jobb voltam, íme egy tavalyi kép:
azért ez jellemző-.-" ha valaki nem leprás, meg nem rohad le a kisujja, meg nem penészes a segge, nincs ótvara, nem árva, nincsen tele égési sebekkel, nem hermafrodita vagy van három szeme, rögtön leoltja valami gyíkarc, hogy nincsenek elég komoly problémái... miért? szabad ember nem törődhet önmagával a saját szabadidejében? nem keresheti meg, hogy mit nem szeret magában, hogy javítson rajta? no comment-.-'
szerintem azért lehet jó a testfelépítésed, mert arányos a csontozatod. aránylag vékony vagy, nem is kellene fogynod, ha úgy döntenél, hogy gyúrni szeretnél. hány éves vagy?
Ha jol látom 4oldalon keresztül nem sikerült leirnia senkinek az első kérdésedre a választ.. xĐ
Nekem is úgyvan h reggel lapos estére meg pocak.. Sztem azért van mert eszek egésznap, de az emésztésem lassú, és gyűlik a kaja a gyomromba.
16/F
hétfőnként ne egyél semmit csak vizet igyál, elhagyod az édességet, minden nap 100 hasprés 100 felülés (NORMÁLISAN, hogy végig feszüljön a hasizmod és akkor az a 100-100 még sok is lessz :) ) és fél év alatt kockásabb leszel mint tavaly...
15/f
csakegyuser:
Pont az ilyen dumás csávók szoktak gyíktesttel tetszelegni a tükör előtt a konditeremben :) Aki tényleg letett valamit az asztalra, az soha nem hangoztatja, hogy ő mekkora ász, mert elég neki a tudat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!